Kajaanin suurin ja osallistavin vanhempainilta 17.2. kotisohvalta – tule mukaan

Kajaanin kaupunkistrategian kasvutiimi Tulevaisuus on nuorissa järjestää verkossa Teamsilla varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen yhteisen vanhempainillan 17.2.2021 klo 17.30–18.30. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Tule mukaan ideoimaan kanssamme!

  • Miten lapsesi ja nuoresi voi Kajaanissa?
  • Onko joitain palveluja, joita Kajaanista puuttuu?
  • Mihin seuraavan strategiakauden aikana (2023 lähtien) tulisi keskittyä – mitä odotat?
  • Mitkä asiat Kajaanissa ovat hyvin – mitkä palvelut tulee säilyttää ja kehittää niitä edelleen?

Kajaanin kaupunki suuntaa tulevaisuuteen neljällä kasvuteemalla: Hyvää elämää älykkäässä kaupungissa, resurssiviisautta luontokaupungissa, tulevaisuus on nuorissa ja osaajista elinvoimaa.

Liity Teams-kokoukseen.

Jos sinulla on Teams-sovellus, valitse Avaa tai Salli. Tai valitse Jatka tällä selaimella. Teams toimii parhaiten Chrome- tai Edge-selaimella. Jos kysytään, Salli kameran ja mikrofonin käyttö, jotta voit osallistua halutessasi pienryhmissä keskusteluun. Anna tarvittaessa nimesi. Valitse Liity nyt.

Tervetuloa!

Ohjelma

klo 17.30 Tervehdyssanat ja miksi olemme koolla.
vs. sivistystoimen johtaja Päivi Rissanen 10-15 min.

klo 17.45 Yhteistä osallistavaa työskentelyä 30 min. TEAMS-huoneissa. Sihteerinä jokaisessa huoneessa strategiatiimin jäsen. Kirjaukset Padletille – myös kotiväki voi tehdä kirjauksia Padletille (osoite jaetaan tilaisuudessa).

klo 18.15 palataan yhteiseen Teams tilaan. Jokaisen huoneen sihteeri nostaa 1–2 asiaa, jotka nousivat esille. Vapaa sana, jos aikaa on.

klo 18.28 Yhteenveto ja loppusanat.
vs. sivistystoimenjohtaja Päivi Rissanen 2 min.

Lisätietoja Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos koulutuspäällikkö Urpo Kovalainen, p. 044 797 0847, urpo.kovalainen(a)kao.fi.