Tavoite ja sisältö
Työpajassa keskitytään luonnonkosmetiikan valmistuksen näkökulmasta kehittämään tuotteisiin probioottilisä, jotta tuotteeseen saadaan lisäarvoa probioottien eli terveyttä tutkitusti lisäävien mikrobien mukaan ottamisesta.
Työpaja on tarkoitettu yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville sekä aiheesta kiinnostuneille, jotka tarvitsevat tietoa probioottisen luonnonkosmetiikan valmistamisesta.
Webinaari 7.12.2023 klo 9.00-12.00 (3 h)
– Ihon mikrobisto ja pH muodostuminen
– Probiootit, prebiootit ja postbiootit: merkitys ja vaikuttavuus kosmetiikassa
– Kosmetiikassa käytettäviä probiootteja
– Mahdollisuudet probioottien käytössä erilaisissa kosmeettisissa valmisteissa
Työpaja 12.12.2023 klo 9.00-16.00
9:00 – 9:15 Aloitus ja yleistä päivästä
9:15-11:00 Tehdään probioottinen kasvovoide
11:00-12:00 Lounas
12:00-13:00 Tehdään probioottinen Naamio-/kuorintavalmiste
13:00-14:00 Tehdään probioottinen huulirasva
14:00-14:30 Kahvi/Tee
14:30-16:00 Tehdään probioottinen wash&go shampoo & hoitoaine
Kouluttaja ja järjestämispaikka
Kouluttajana Heli Pirinen, Idea Nature Oy
Työpaja liittyy KantriKestävä Uusia kestäviä liiketoimintamahdollisuuksia ruokaketjusta ja luonnosta –hankkeen koulutustarjontaan. Työapaja järjestetään Seppälän Impilinnan tuotekehityskeittiöllä, Kirkkoahontie 94 a, 87910 Linnantaus.
Koulutus järjestetään Kainuun ammattiopiston Seppälän Impilinnassa, Kirkkoahontie 94 a, 87910 Linnantaus.
Majoitusta voi kysyä Kainuun ammattiopiston Seppälän asuntolaohjaajalta p. 044 526 6787, Fatima Selimi, fatima.selimi@kao.fi
Koulutus liittyy KantriKestävä Uusia, kestäviä liikertoiminta mahdollisuuksia ruokaketjusta ja luonnosta –hankkeen koulutustarjontaan.
Kustannukset ja ilmoittautuminen
Koulutuksen hinta on 80 € / hlö (alv 0%) kainuulaisille ja Kainuun ulkopuolelta tuleville opiskelijoille hinta on hieman korkeampi, 90€ / hlö (alv0%). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin niin, että kainuulaiset ovat etusijalla. Täytäthän huolellisesti kaikki tiedot haun yhteydessä. Tarvitsemme sosiaaliturvatunnuksen loppuosan yksityishenkilöiltä sekä y-tunnuksen yrityksiltä.
Aineisto, tarvittavat materiaalit ja päiväkahvit sisältyvät hintaan. Ruokailu lähipäivänä on omakustanteinen, Seppälän Mamsellin ruokala on avoinna arkisin.
Ilmoittautumisaika päättyy 30.11.2023. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 30.11.2023 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.
Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan.
Kotilainen Heidi
projektipäällikkö
Puhelin
044 710 1141Sähköposti
heidi.kotilainen@kao.fiToimipaikka
Luonto- ja ympäristöala
Luonto- ja ympäristöala