Hyppää sisältöön
Koulutukset

Tuotantoeläimenä kani 1.12.2022

Kohderyhmä ja pääsyvaatimukset

Koulutuksen kohderyhmänä ovat kainuulaiset maaseutuyrittäjät, jotka haluavat perustiedon aiheeseen liittyen, maatalousalan opiskelijat sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Tavoite ja sisältö

Teoriaa opiskellaan verkossa torstaina 1.12.2022 klo 9-12, (AC tai Zoom, ohjeistus tulee ilmoittautuneille 1 vko ennen kurssia s-postiin)

Kurssilla tutustutaan ammattimaiseen kanintuotantoon lihantuotannon näkökulmasta, myös sivutuotteet huomioiden. Opitaan terveen ja tuottavan kanikannan muodostaminen ja ylläpito. Kurssi sopii kanintuotannon perusasiat tuntevalle ja ammattimaiseen kanintuotantoon tähtäävälle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika päättyy 23.11.2022. Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 23.11.2022 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.

Lisätiedot

Koulutuspäivän hinta on 20 € / hlö / pv (alv 0%). Hinta sisältää mahdollisen opetusmateriaalin. Kainuun ulkopuolisilta osallistujilta perimme hieman kalliimman osallistumismaksun (+ 5 € / pv).

Mahdollinen koulutusaineisto sisältyy hintaan.

Kouluttaja ja yhteystiedot

Kouluttajana toimii maaseutuyrittäjä Jonna Kumpulainen.
Kurssin vetäjä Jonna Kumpulainen on Kumpulan kanitilan yrittäjä ja ammattimainen kanintuottaja. Hän on kasvattanut kaneja sekä angorakaneja yli kymmenen vuotta.

Sari Laukkanen vastaa verkko-opiskeluun liittyviin kysymyksiin.

  • Laukkanen Sari

    projektipäällikkö

    Toimipaikka

    Luonto- ja ympäristöala

    Luonto- ja ympäristöala