Haemme kahta markkinointisuunnittelijaa

Haemme Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitokseen kahta markkinointisuunnittelijaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Oletko sinä etsimämme henkilö?
– haluat ottaa kokonaisvastuun Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin lukion markkinointi ja viestintätyöstä
– osaat suunnitella ja toteuttaa erilaisia markkinointikampanjoita ja hyödyntää tehokkaasti eri medioita ja kanavia
– olet kokenut printti- ja digijulkaisujen taittaja ja suorastaan pursuat intoa suunnitella uusia ja luovia ideoita asiakkaiden mielenkiinnon herättämiseksi
– sinulla on visuaalista silmää, hallitset kuvankäsittelyn ja tarvittaessa myös kamera pysyy kädessä
– olet kuin kotonasi digitaalisen markkinoinnin maailmassa, valmis oppimaan siitä koko ajan lisää ja hyödyntämään oppeja työssäsi
– luovit luontevasti sosiaalisen median kanavissa
– osaat tuottaa lyhyitä livelähetyksiä tapahtumista Facebookiin, työkaluna kännykkä ja innokas ote
– tuotat sujuvaa tekstiä niin esitteisiin kuin eri medioihin.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää sinulta taitto- ja grafiikkaohjelmien, kuten InDesing ja PhotoShop -ohjelmien sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön hallintaa. Lisäksi toimit Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin lukion kotisivujen pääkäyttäjänä.

Arvostamme monipuolista näkemystä markkinoinnista internetissä ja sosiaalisessa mediassa sekä kehittävää työotetta. Odotamme sinulta joustavaa ja ulospäin suuntautunutta luonnetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja paineensietokykyä sopeutua tiukkoihin deadlineihin ja vaihtuviin prioriteettijärjestyksiin. Plussana pidämme intohimoista asennetta työhön. Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa innostutaan ja innostetaan yhdessä.

Toivomme valittavalta henkilöltä tehtävän edellyttämää koulutusta ja osaamista sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista markkinoinnin työtehtävistä. Työ alkaa 3.9.2018. Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Hakemukset

Tehtävän hakuaika päättyy 20.8.2018 klo 15.00. Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen Kajaanin kaupunki, kirjaamo, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä: ”Koulutusliikelaitoksen markkinointisuunnittelija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintosihteeri Sirpa Rantonen, puh. 044 797 0844.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta irtisanotut henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän vaatimukset.

Tule meille markkinointisuunnittelijaksi.