Haemme rakennusalan opettajaa Kuusamoon ja puutarha-alan opettajaa Kajaaniin

Rakennusalan opettaja

Haemme Kainuun ammattiopiston, Kuusamon toimipaikkaan rakennusalan opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Haemme kehittävää työotetta omaavaa rakennusalan ammattiopettajaa. Edellytämme hakijalta tieto- ja viestintätekniikan perustyökalujen hyvää hallintaa ja verkko-oppimisympäristöosaamista.

Tehtävään kuuluu osaamisperusteinen opetus- ja ohjaustyö toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille. Opettaja toimii osana tekniikan ja liikenteen tiimiä ja vastaa ensisijaisesti rakennusalan perustutkinnon sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen opetus- ja ohjaustyöstä. Tehtävään kuuluu omaohjaajana toimiminen ja vastaaminen opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelmista.

Tehtävä alkaa 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 19.2.2021 klo 15.00.

Katso lisää ja hae rakennusalan opettajaksi.

Puutarha-alan opettaja

Tehtävään kuuluu osaamisperusteinen ohjaus- ja opetustyö toisen asteen ammatillisen koulutuksen puutarha-alan opiskelijoille, minkä vuoksi edellytämme hyvää perehtyneisyyttä suomalaiseen puutarhatuotantoon sekä puutarhakaupan sektoreihin.

Kainuun ammattiopiston Seppälän kampuksen opetuspuutarhalla on kasvihuonetuotantoa sekä monikerrosviljelytuotantoa (vertikaaliviljelyä), jota toteutetaan vahvassa yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Lisäksi puutarhaan kuuluu puutarhamyymälä.

Kainuun ammattiopistossa ohjaus- ja opetustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme kehittämismyönteistä työotetta ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa. Arvostamme tiimimestarin koulutusta.

Tehtävä alkaa viimeistään 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani.

Katso lisää ja hae puutarha-alan opettajaksi.