Kokkina Pietarissa

Kainuun ammattiopiston kokkiopiskelijat Anna Kuchevskaya ja Linda Aittamaa olivat työssäoppimassa Sokos Hotel Olympia Gardenin keittiöllä 2.3.–1.4.2015. Majoitus oli Petrovsky Collegen asuntolassa, josta metrolla oli lyhyt matka työssäoppimispaikkaan.

– Matkustimme Pietariin junalla koko päivän. Asuimme Petrovsky Collegen asuntolassa, joka vartioitu on ympäri vuorokauden. Kuljimme Pietarin ruuhkaisella metrolla kaupungissa paikasta toiseen, muistelevat tytöt.

-Työvuorot olivat  klo: 11-19. Misasimme ruokia á la cartea varten. Keittiöhenkilökunta oli mukavaa ja yhteistyöhaluista. Keittiöllä olevat laitteet olivat ihan samanlaisia kuin Suomessa. Opimme valmistamaan venäläisiä ruokia, kuten borchia ja olivje-salaattia, kertovat Anna ja Linda työstään.

– Pääsimme myös katsomaan Itämeren rannikkomaiden kokkikisoja, johon osallistui viisi maata: Venäjä, Viro, Latvia, Liettua ja Suomi. Olimme kisoissa S-hotel Palace Bridgen keittiöpäällikön mukana.

Linda renssissä.
Linda renssissä
Anna keittiöllä työntekijä Tanjan kanssa
Anna keittiöllä työntekijä Tanjan kanssa
Itämeren rannikkomaiden kokkikisaa seuraamassa
Itämeren rannikkomaiden kokkikisaa seuraamassa
Valmiit annokset Sokos Hotel Olympia Gardenin keittiöllä
Valmiit annokset Sokos Hotel Olympia Gardenin keittiöllä