Työnantajalle

oppi_yrittaja_720x300

Osaavat ja motivoituneet työntekijät ovat yrityksen keskeisimpiä menestystekijöitä. Yhdenkin koulutetun työntekijän uusien työtapojen ja toimintamallien oppimisesta hyötyy koko yritys!

Oppisopimus on työelämälähtöinen ja joustava koulutusmuoto. Voit kehittää oppisopimuksella henkilöstön ammattitaitoa tai rekrytoida ja kouluttaa uuden työntekijän. Yrittäjänä voit vahvistaa myös omaa osaamistasi oppisopimuskoulutuksella.

Oppisopimuksella voi suorittaa yli 160 ammatillista perustutkintoa tai ammatti- ja erikoisammattitutkintoa. Lisäksi tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista. Koulutuksen voi käynnistää yrityksen toivomana ajankohtana.

Oppisopimuskoulutuksessa suurin osa oppimisesta tapahtuu työpaikalla – työnantaja voi kouluttaa uuden työntekijän suoraan yrityksen tarpeisiin ja kasvattaa yrityskulttuuriin sekä toimintatapoihin. Oppisopimuskoulutus tarjoaa myös nykyisen henkilöstön kehittämismahdollisuuden. Yrityksessä tarvittava osaaminen ja työtehtävien sisältö ratkaisevat koulutustavoitteen.

Koulutusratkaisut

Tarjoamme ratkaisuja alueemme yritysten henkilöstön kouluttamiseen.

Ota yhteyttä – tulemme mielellään keskustelemaan mahdollisuuksistanne!

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ajankohtaisista oppisopimusasioista