Yrittäjän oppisopimus

Yrittäjille tarkoitettu oppisopimuskoulutus lisää yritysten johdon ja esimiesten johtamiseen liittyviä taitoja ja vahvistaa yrittäjäosaamista.

Suunnittelemme koulutuksen osaamistavoitteesi perusteella. Koulutukseen liittyvät kehittämistehtävät tehdään yrityksesi kehittämistä silmällä pitäen, mikä antaa uusia valmiuksia yrityksesi luotsaamiseen. Koulutus tarjoaa sinulle uusia työtapoja toiminnan analysointiin ja kehittämiseen. Opit tuntemaan entistä paremmin yrityksesi vahvuudet ja kehittämisalueet. Voit luoda yhteyksiä toisiin yrittäjiin ja saat arvokasta vertaistukea.

Yrittäjän oppisopimusta voit hyödyntää:

opso_yrittajanop

 

Voit vahvistaa osaamistasi opiskelemalla oppisopimuksella joko yrittämiseen liittyviä tutkintoja (esim. yrittäjän ammattitutkinto, yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto) tai oman toimialasi tutkintoja:

opso_yrittajan_op2

Työpaikkaohjaaja (mentori) yrittäjän tukena

Oppisopimuskoulutuksessa yrittäjän tukena toimii työpaikkaohjaaja (mentori), joka voi olla yrittäjän omasta yrityksestä, toiselta työpaikalta tai muutoi tehtävään soveltuva henkilö. Yrittäjä voi valita mentorin omasta yrittäjäverkostostaan. Mentori on yrittäjän sparraaja, keskustelukumppani ja tukihenkilö kaikissa oppisopimuskoulutuksen kysymyksissä.