Haemme opettajaa YritysAmis luontoalalle

Päätimme jatkaa hakua YritysAmis opettajan tehtävään vielä kaksi viikkoa. Jo lähetetyt hakemukset huomioidaan valinnassa, eikä niitä tarvitse toimittaa uudestaan.

Useana vuonna laatupalkittu Kainuun ammattiopisto tarjoaa monialaisen, koko ajan kehittyvän työpaikan. Oppilaitoksessa on kehitetty uusi pedagoginen, valtakunnallisesti tunnettu ja palkittu YritysAmis -toimintamalli. Kainuun ammattiopistossa pääset osana moniammatillisia tiimejä toteuttamaan ja kehittämään nykyaikaisia ammatillisia koulutuspalveluja.

Opettajan tehtävään kuuluu osaamisperusteinen ohjaus- ja opetustyö Kainuun ammattiopiston YritysAmis luontoalalla, jossa opiskellaan maatalous-, puutarha-, luonto- ja metsäalojen ammatillisia tutkintoja. Kainuun ammattiopiston YritysAmis luontoala toimii perinteikkäällä, luonnonkauniilla Seppälän kampusalueella aivan Kajaanin kaupungin läheisyydessä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) mukaan.

Edellytämme:

–   vähintään AMK-tutkintoa,
–   opettajan pedagogiset opintoja
–   työkokemusta luonnonvara-alalta
–   verkkopedagogista osaamista.

Kainuun ammattiopiston YritysAmiksessa ohjaus- ja opetustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien ja opiskelijoiden yhteistyönä, joten edellytämme tiimityöskentely- ja tiimiohjaustaitoja. Arvostamme tiimimestarikoulutusta sekä kehittämismyönteistä työotetta ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa.

Kainuun ammattiopistolla on toimintaa Kainuussa, Koillismaalla ja ajoittain myös muualla. Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja huumausainetesti. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Työ alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on OVTES osio C liite 4:n mukaan.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta irtisanotut ja lomautetut henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Hakemukset

Tehtävän hakuaika päättyy 22.8.2018 klo 15.00. Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain on 189786.
Kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen Kajaanin kaupunki, kirjaamo, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä: ”Koulutusliikelaitos, YritysAmis luontoalan opettaja”.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Leena Karjalainen, puh. 044 286 3649, leena.karjalainen@kao.fi .

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta irtisanotut henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän vaatimukset.