The influence of the migratory flows in Europe through our national gastronomic traditions emphasizing the variety of the European teaching practices

Hankkeen nimi:

The influence of the migratory flows in Europe through our national gastronomic traditions emphasizing the variety of the European teaching practices

Toteutusaika:

1.9.2014 – 31.8.2017

Hankkeen teema:

Hankkeen tavoitteena on mm. edistää kulttuurien välistä yhteistyötä, jakaa hyviä pedagogisia käytäntöjä ravitsemisalalla ja tutustua kohdemaiden ruokakulttuuriin. Hankkeessa tehdään reseptikirja, johon tulee ruokareseptejä ja opiskelijatarinoita reseptien taustalta hankkeen partneriverkoston oppilaitoksista. Kainuun ammattiopiston ravitsemisalan opiskelijoita ja opettajia vierailee hankkeen aikana ranskalaisessa, itävaltalaisessa ja turkkilaisessa oppilaitoksessa valmistamassa ruokaa kohdemaan reseptein. Opettajat tutustuvat matkoilla eri maiden opetusmenetelmiin. Havaitut hyvät pedagogiset käytännöt kootaan julkaisuksi.

Hanketta koordinoi ranskalainen ravintola-alan erityisoppilaitos Lycée hôtelier Daniel Brottier. Kainuun ammattiopiston lisäksi hankkeessa on mukana Ammattiopisto Luovi, Berufsfoerderungsinstitut Oberoesterreich Itävallasta ja Izmit Girl Technical and Vocational High School Turkista.

Yhteyshenkilö:

Asiakkuuspäällikkö Nina Ollila p. 044 261 7388 nina.ollila@kao.fi

Opiskelijablogi:

http://kaokokkaa.blogspot.com