Kotoisa Kajaani

Kajaani on luovuuden, osaamisen ja vaivattoman arjen kaupunki. Kajaanissa on kattavat ja hyvälaatuiset julkiset ja yksityiset palvelut. Kainuun maakuntakeskuksessa Kajaanissa on noin 38 000 asukasta.

Kajaani on monipuolinen kulttuurikaupunki, vireä urheilukaupunki, vilkas kokouskaupunki ja monipuolinen opiskelukaupunki. Kulttuurin nälkääsi voit poiketa teatterin lumoavaan maailmaan, elokuvamaailmaan elokuvateatteriin tai nauttia konserteista Kaukametsän konserttisalissa. Unohtaa ei sovi myöskään kaupunginkirjastoa ja museoita.

Kajaanin kaupunki tarjoaa puitteet kilpaurheilun ja vapaa-ajanliikunnan ympärivuotiselle harrastamiselle. Hyvin hoidetut maastoreitit suovat mahdollisuuden maastossa liikkumiseen läpi vuoden. Useat hallit ja salit tarjoavat sisälajien harrastajille runsaasti mahdollisuuksia. Kainuun meri, Oulujärvi, useat pienemmät järvet ja lammet mahdollistavat kalan narraamiseen ja Kajaaninjoki jopa keskustan tuntumassa. Yhdeksän reikäinen golfkenttä sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä keskustasta.

Kainuun ammattiopisto tarjoaa monipuolisen koulutusvalikoiman perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Lyhyitä lisäkoulutuksia, esim. kortti-, sertifiointi-, passi- ja ammattipätevyyskoulutuksia järjestämme yhteistyössä Edukai Oy:n kanssa.

Kainuun ammattiopiston koulutukset Kajaanissa: 
Koulutukset jatkuvassa haussa
Yhteishaussa olevat koulutukset

Kainuun ammattiopiston toimipisteet Kajaanissa:

Hyvinvointiala
Ketunpolku 4 (Taito 2), 87100 Kajaani

Kulttuuriala
Timperintie 3, 87400 Kajaani

Liiketalouden ala
Vuorikatu 2, 87100 Kajaani

Luonnonvara-ala
Kirkkoahontie 115 (Seppälä), 87910 Linnantaus

Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Opintie 3 (Oppi 4), 87100 Kajaani
Ketunpolku 1 (Tieto 2), 87100 Kajaani

Tekniikan ja liikenteen ala
Opintie 3, 87100 Kajaani
Ketunpolku 7 (Tieto 4, rakennusala ja talotekniikka), 87100 Kajaani
Heinisuontie 1 (logistiikka ja maarakennusala), 87250 Kajaani

vaihde 08 61 651
sähköpostit: etunimi.sukunimi@kao.fi