Kehitä osaamistasi KAO Kuusamossa!

Meillä on mahdollisuuksia!

Monipuolisesta koulutustarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja, niin nuorille kuin aikuisillekin. Tarjoamme monipuolisen valikoiman  perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, lyhyitä lisäkoulutuksia; kortti-, sertifiointi-, passi- ja ammattipätevyyskoulutuksia ja työvoimakoulutuksia. 

Tutustu koulutuksiin jatkuvassa haussa!

Täytä sähköinen hakemus!

Tutkintotavoitteisiin aikuiskoulutuksiin voit tutustua ja hakea Wilmassa. 
Siirry koulutushakuun ja kirjoita hakukenttään Kuusamo. 

Lyhyt- ja täydennyskoulutuksiin haetaan pääsääntöisesti Wilmassa. 
Siirry koulutushakuun ja kirjoita hakukenttään Kuusamo. 

Voit myös tulostaa paperisen hakulomakkeen ja toimittaa sen suoraan oppilaitokseemme! 
Hakulomake perustutkintokoulutukseen.

Kainuun ammattiopisto Kuusamo
Apajatie 1
93600 Kuusamo

p. 044 497 5003 ja 044 497 5062 (toimisto)
p. 044 497 5019 (opinto-ohjaaja Jaana Pesonen)
p. 044 497 5001 (koulutusjohtaja Anne Koski-Heikkinen)
sähköposti etunimi.sukunimi@kao.fi

Toimisto avoinna klo 9.00 – 15.00

Pihakartta KAO Kuusamo 2018

Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikka sijaitsee tunnetun luontokaupungin keskustassa. Parinkymmenen kilometrin päässä sijaitseva Rukan matkailukeskus vilkastuttaa koko paikkakunnan elämää erityisesti talvisin. Pohjoisen monipuolinen, rikas ja puhdas luonto tarjoavatkin ainutlaatuisen oppimisympäristön. KAO Kuusamo on monialainen ammatillinen oppilaitos, jossa voi suorittaa toisen asteen ammatillisia tutkintoja nuorisoasteen koulutuksessa ja näyttötutkintona aikuiskoulutuksessa.

Oppilaitoksessa opiskelee noin 400 nuorta ja aikuista opiskelijaa pääasiassa Koillismaalta. Koulutusaloja ovat kone- ja metalliala, sähköala, rakennusala, puuala, kaupan- ja hallinnon ala, kulttuuriala, matkailu-, ravitsemis- ja talousala, sosiaali- ja terveysala sekä kauneudenhoitoala. Oppilaitoksen ylläpitäjänä toimii Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos. Tutkintoon valmistavien koulutuksen lisäksi tarjoamme monipuolisia aikuiskoulutuspalveluita alueen työnantajien käytettäväksi.