Kainuun ammattiopisto siirtyy etäopetukseen koronavirusepidemian taltuttamiseksi

Suomen valtiovalta on ottanut järeät aseet käyttöön koronavirusepidemian taltuttamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että koulutyö Kainuun ammattiopiston toimipaikoissa on toistaiseksi keskeytetty ja koulutyö on siirtynyt toteutettavaksi erilaisin etäopetusmenetelmin. Oppilaitoksen tilat on suljettu ja henkilöstö tekee työnsä kotoa käsin.

Yhteishaun valintaprosessit etenevät toistaiseksi normaalisti ja hakuihin liittyvien mahdollisten soveltuvuuskokeiden sekä pääsykokeiden toteuttamisesta tiedotetaan hakijoita myöhemmin. Jatkuvan haun kautta tulleiden hakemusten käsittelyssä tulee olemaan viiveitä. Oppilaitoksen tiloissa tapahtuvan koulutyön alkamis- ja jatkumisajankohdista ei pystytä tässä vaiheessa kertomaan mitään.

Näillä toimenpiteillä Kainuun ammattiopisto osaltaan on mukana hillitsemässä koronavirusepidemian aiheuttamaa vaaraa niin suomalaisille, kuin kaikille kansakunnille. Jokaisen meistä on syytä noudattaa annettuja ohjeita, millä saamme epidemian taltutettua ja pääsemme takaisin normaaliin elämään mahdollisimman pian.

18.3.2020

Raimo Sivonen
Rehtori
Kainuun ammattiopisto
raimo.sivonen(at)kao.fi