Kainuun Uskalla Yrittää -semifinaalissa kilpaili 50 uutta nuorten perustamaa yritystä

Nuori Yrittäjyys ry:n vuosittaiseen Uskalla Yrittää -kilpailun semifinaaliin osallistui Kajaanissa 50 uutta, nuorten perustamaa yritystä. Messuilla oli mukana yli 150 nuorta. Tuomaristo valitsi neljä yritystä alueen edustajiksi kevään valtakunnalliseen finaaliin Helsinkiin. Yritysideoita, tuotteita ja palveluita oli ilo katsella!

YES Kainuun, Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun järjestämä tapahtuma keräsi paljon yleisöä Kajaanin Prisman kauppakeskukseen. Yritykset esittelivät toimintaansa ja myivät tuotteitaan ja palveluitaan kolmen tunnin ajan.

Parhaat NY-yritykset valitsi liike-elämän tuomaristo, jossa olivat mukana Olli Kokkonen/OP Kainuu, Anu Tervonen/Kainuun Yrittäjät, Saara Mitrunen/MMA, Olli Kähkönen/The Great Escape, Akseli Leppänen/Tilitaito ja Henna-Mari Närhi/Kajaanin Nuorkauppakamari.

Finaaliin etenivät:
Paras NY-yritys (toinen aste): Our Power NY (Vuokatin Urheiluopisto)
Paras Yritys (korkea-aste): Ferocia NY (KAMK)
Paras Tuote: Voehan Leipä NY (KAO) 
Paras Palvelu: SorsaMedia NY (KAO) 

Parhaiksi yrityksiksi valitut Our Power NY ja Ferocia NY pääsevät mukaan Kainuun Kasvupolulle, sparrattavaksi kohti finaalia.

Muut palkinnot:
Paras Myyjä (toinen aste): Autokorjaamo M&H NY, Fanni Heikkinen (KAO)
Paras Myyjä (korkea-aste): Auto-Aku NY, Aku Laurila (KAMK)
Paras Myyntipuhe: Student Lounge (KAMK)
Paras Messuosasto: Painted NY (KAO)
Yleisön suosikki: Our Power NY 
Kunniamaininta sarjassa Paras Myyjä: Our Power Ny.

Onnea voittajille! Mutta tärkeintä naillä messuilla ei ollut voittaminen, vaan mukana olo, vuorovaikutuksen harjoittelu ja oman osaamisen myyminen. Siitä isot aplodit kaikille mukanaolijoille!

NY-semifinaali 6.2