Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos hakee laatukoordinaattoria vakinaiseen työsuhteeseen

Haemme Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitokseen laatukoordinaattoria vakinaiseen työsuhteeseen.

Laatukoordinaattorina työskentelet koulutusliikelaitoksessa laadunhallintaa ja laadunhallintatyötä koordinoivana henkilönä. Olet keskeinen yhdysside liikelaitoksen eri toimijoihin ja muihin ammatillisen koulutuksen laatukoordinaattoreihin.

Laatukoordinaattorina tehtäviisi kuuluu organisaation laadunhallinta useilla tasoilla, kuten tilastojen ylläpito, kyselyjen, laatuarviointien ja henkilöstökyselyjen koordinointi. Vastaat organisaation laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä laadun sisäisestä valvonnasta. Laatukoordinaattorina osallistut valtakunnan tasolla ammatillisen koulutuksen laatuun liittyvään kehittämis- ja hanketoimintaan. Laatukoordinaattorilta toivomme täsmällisyyttä, kykyä ja osaamista eri esitysmuotojen tulkintaan, laatimiseen ja analysointiin sekä johtopäätöksen tekoon. Kokemusta laatutyöstä ja laatujärjestelmien tuntemuksen katsomme eduksi.

Laatukoordinaattorilta edellytämme:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • ammatillisen koulutuksen kokonaisvaltaista tuntemusta
  • ammatillisen koulutuksen pedagogiikan ja pedagogisten prosessien tuntemusta
  • ajantasaista työelämäkokemusta
  • tiedolla johtamisen periaatteiden ja prosessien tuntemusta
  • vahvaa toimisto-ohjelmien osaamista
  • hyviä verkosto- ja yhteistyötaitoja
  • monipuolista ja kehittävää työotetta.

Tehtävän hakuaika päättyy 10.5.2019 klo 15.00. Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen Kajaanin kaupunki, kirjaamo, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä: ”Laatukoordinaattori”.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Anu Kuosmanen, puh. 044 797 0828, anu.kuosmanen@kao.fi. Työ alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa innostutaan ja innostetaan yhdessä. Tervetuloa meille töihin!

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuortaTyöntekijöitä on yli 300 henkilöä.