Hyppää sisältöön

Prosessiakatemia

Prosessitekniikan alojen kehittyessä kovaa vauhtia tarpeet koulutustarjonnalle kasvavat nopeasti. Prosessiakatemiassa olemme Kainuun ammattiopiston, Kajaanin Ammattikorkeakoulun sekä Oulun Yliopiston kanssa rakentamassa tulevaisuuden koulutuksia jo nyt. Teemme sen yhdessä yritysten ja opiskelijoiden kanssa.

Prosessiakatemia-hankkeen aikana toteutetaan kolme pilottikoulutusta, joihin ilmoittautuminen on jo avoinna. Yrityksen on mahdollista saada koulutuksiin de minimis -tukea, mikäli yritys täyttää tuen saannin täyttyvät.

Prosessiakatemian koulutuksia voi käydä joustavasti osallistumalla verkkokoulutuksiin tai valitsemalla sopivia verkkotallenteita koulutustarjonnastamme. Näin jokainen opiskelija saa räätälöityä juuri itselleen sopivan kokonaisuuden aikaisemman koulutus- ja työelämätaustan huomioon ottaen.

Toteutusaika

1.8.2020 – 31.10.2022

Rahoittaja

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma

Hankkeen tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on Prosessiakatemia –toimintamallin suunnittelu, rakentaminen ja pilotointi. Prosessiakatemia vastaa yhteistyön ja yhteistoiminnan avulla kattavasti ja ketterästi Kainuun alueen prosessiteollisuuden yritysten muuttuviin osaamistarpeisiin. Toiminta tapahtuu yrityslähtöisesti ja tiiviissä opetustoimijoiden ja yritysten yhteistyössä. Avainasemassa prosessiakatemiamallin yhteistyön toimivuuden kannalta on opetustoimijoiden ja yritysten asiakkuusvastuuhenkilöiden verkosto, joka hankkeessa luodaan ja hiotaan toimivaksi. Hanketta toteutetaan yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy:n ja Oulun yliopiston kanssa.

Prosessiakatemian verkkosivut

 

Hanke on saanut rahoitusta ELY-keskukselta. Hanke on saanut EU-vipuvoimaa rakennerahastolta. Hanke on saanut rahoitusta EU:n sosiaalirahastolta.