KAOn opiskelija palkittiin EYOF2021 -tapahtuman logoideasta

Kainuun ammattiopiston opiskelija Essi Salo palkitaan tänään hänen suunnittelemastaan logoideasta Euroopan Nuorten Talviolympiafestivaaleille (EOYF). Ensimmäistä vuotta media-alalaa opiskeleva Essi suunnitteli Vuokatissa ja Kajaanissa vuonna 2021 järjestettävään EYOF2021 -tapahtumaan logon, joka valikoitui tänään julkistettavan logon pohjaideaksi.
 

EYOF -tapahtuman virallisena järjestäjänä toimii Sotkamon kunta ja tapahtuman käytännön järjestelyvastuu on siirretty Kainuun Liikunta ry:lle, joka vastasi tapahtuman järjestelyistä myös vuonna 2001, kun se edellisen kerran järjestettiin Suomessa ja Kainuussa.

EYOF –tapahtuma järjestetään Vuokatissa ja Kajaanissa 6.-13.2.2021. Tapahtumaan osallistuvien joukkueiden koko on yhteensä n. 1500 henkilöä, joista urheilijoita on 1000 henkilöä. EYOF-tapahtuma kokoaa Vuokattiin ja Kajaaniin Euroopan lahjakkaimmat nuoret 15-17-vuotiaat urheilijat seuraavissa kisalajeissa: ampumahiihto, hiihto, short track, lumilautailu, alppihiihto, taitoluistelu, jääkiekko, mäkihyppy ja yhdistetty. Lajeista jääkiekko järjestetään Kajaanissa ja muut lajit Vuokatissa.

Essi ja logoEYOF_logo_v2-1