Kisällin joulupöytäkattaukset varattavissa

Suurta suosiota saanut Kisällin joulupöytäkattaus on notkunut monenlaisista jouluher­kuista vuodesta 1989 alkaen. Tänä jouluna opetusravintola Kisällin joulupöytä katetaan uusiin tiloihin Opintielle, Opintie 3.

Joulupöytä on katettu arkisin 7.- 20.12.2017. Ensimmäinen kattaus alkaa klo 11 ja toinen kattaus klo 13.30. Kaikille avoin iltakattaus on 13.12.2017 klo 18.00 alkaen. Kisällissä järjestetään myös iltakattauksia sopimuksen mukaan vähintään kolmenkymmenen henkilön ryhmille. Joulupöytäkattauksen hinta 36 euroa.

Nykyisin sortimenttia on jo yli kolmenkymmentä. Joulumenuun kuuluu klassisia jouluruokia ja hyppysellinen jotakin uutta. Suomalaisia jouluperinteitä menussa edustavat kinkun lisäksi laatikkoruoat. Kisällin joulupöytään kuuluu erilaisia kylmiä liha- ja kalaruokia. Joulupöytään kuuluu toki myös monenlaisia makeita herkkuja, jotka takaavat jouluaterian makean päätöksen.

Tarjoa nautinnollinen jou­lunajan aloitus henkilökunnalle, yh­teistyökumppaneille tai asiakkaille, tai anna hetki aikaa ystäville tai läheisille ja varaa seurueelle iltakattaus.

Joulupöydän antimista ja tarjoiluista vastaavat KAO:n kokki- ja tarjoilijaopiskelijat.

Tiedustelut ja sitovat varaukset puh. 044 715 7400 tai kisalli@kao.fi.

Tervetuloa herkuttelemaan Kisälliin!