Avoin hakemus

Koulutuksen tiedot

  • Koulutus: Avoin hakemus
  • Hakuaika alkaa: Jatkuva haku

Kohderyhmä ja pääsyvaatimukset

Keskenjääneiden opintojen jatkaminen

· Hakulomake on tarkoitettu sinulle, jos olet opiskellut aikaisemmin ammatillista tutkintoa, joko Kainuun ammattiopistossa tai jossain muussa oppilaitoksessa, mutta opintosi jäivät kesken.

· Keskeytyneiden opintojen jatkamiseen otetaan opiskelijoita joustavasti ympäri vuoden, aikaisemmat opinnot huomioidaan osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen kautta, riippuen siitä, kuinka kauan aikaa edellisistä opinnoista on.

Hakulomake menee sen koulutusalan opinto-ohjaajalle, mitä haluat tulla jatkamaan. Yhdessä hänen kanssaan suunnittelette sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman, jonka avulla saat opintosi suoritettua loppuun.

Jos et tiedä alaa/tutkintoa/koulutusta, mutta opiskelu kiinnostaa

· Hakulomake on tarkoitettu sinulle, joka haluaisit tulla opiskelemaan ammatillista tutkintoa/tutkinnon osaa / koulutusta, mutta et osaa sanoa mikä koulutus vastaisi tarpeitasi

· sinulla on tutkinto, mutta olet motivoitunut opiskelemaan jotain uutta alaa

· olet työelämässä ja haluaisit laajentaa/päivittää osaamistasi, mutta et tiedä, mikä koulutus olisi paras vaihtoehto

Hakulomake ohjautuu opinto-ohjaajalle, jonka kanssa yhdessä mietitte, millainen ammatillinen koulutus olisi sinulle paras vaihtoehto.

Opiskelupaikan vaihto toisesta oppilaitoksesta Kainuun ammattiopistoon

· Hakulomake on tarkoitettu, sinulle joka opiskelet tutkintoa muualla ja haluat suorittaa opintosi loppuun Kainuun ammattiopistossa

Lisätietoja koulutuksesta

Lisätietoja opinto-ohjaajilta: opinto-ohjaajat@kao.fi

Hae koulutukseen

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä