Liiketoiminnan ammattitutkinto, sähköisen markkinoinnin koulutusohjelma

Koulutuksen tiedot

  • Koulutus: Liiketoiminnan ammattitutkinto, sähköisen markkinoinnin koulutusohjelma
  • Koulutuspaikka: Kajaani
  • Hakuaika alkaa: Jatkuva haku

Kohderyhmä ja pääsyvaatimukset

Liiketoiminnan ammattitutkintokoulutus (markkinointiviestinnän osaamisala) on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat erilaisissa markkinoinnin tehtävissä. Opintojen avulla osallistuja pystyy poimimaan ja toteuttamaan uusia ideoita ja vahvistamaan osaamistaan ja omaa rooliaan työyhteisössä.

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Tutkintokoulutuksen yhteydessä ja niihin liittyvissä tehtävissä käsitellään nykypäivän markkinointiin liittyviä pääteemoja.

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:
Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen 30 osp
Markkinointiviestinnän toimeksianto 60 osp
Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen 60 osp

Koulutuksen avulla luomme osallistujalle valmiuksia toimia tämän päivän markkinoinnin projekteissa sekä omatoimisesti että suunnitelmallisesti nykyaikaisia sähköisiä välineitä hyödyntäen. Koulutuksen tavoite on kasvattaa osallistujan ymmärrystä sähköisestä markkinoinnista sekä parantaa tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisen taitoja.

Koulutuksen sisältö:
– Organisaation liiketoiminnalliset periaatteet
– Markkinointiviestinnän ratkaisut ja toimenpiteet
– Sähköisen markkinoinnin strategia ja suunnittelu
– Sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi
– Asiakaslähtöinen myynti

Koulutuksen toteutus ja kesto

Koulutus toteutetaan oppisopimusmallilla. Tutkintokoulutus koostuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta, lähiopetuspäivistä sekä etätehtävistä. Tarvittaessa järjestään myös pienryhmäohjausta. Lisäksi opiskelijat tutustuvat aiheen kirjallisuuteen ja verkkomateriaaleihin sekä tekevät ryhmätöitä.

Oppisopimuskoulutus on osallistujalle veloitukseton ja on tarkoitettu joko työsuhteessa oleville henkilöille tai yrittäjille (yrittäjän oppisopimus). Oppisopimuskoulutuksen avulla voi myös rekrytoitua alan työtehtäviin.

Koulutuspäivät toteutetaan lähiopetuksena Kajaanissa. Koulutukseen voi osallistua verkossa etäopiskelun muodossa (koulutuspäivät videoidaan) tai paikan päällä. Videoäänitteet voi kuunnella myös myöhemmin koulutuksen aikana.

Koulutuksen ajankohta 5.2.2019 – 11.3.2020.

Lisätietoja koulutuksesta

Oppisopimusasioista
Anne Eronen
p. 044 700 1056
anne.eronen@kao.fi

Koulutuksen sisällöstä:
Greta Tanskanen
p. 040 162 4466
greta.tanskanen@nordicmarketing.fi

Opiskelukustannukset

Koko tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus saada ammattitutkintostipendi tietyin ehdoin. Lisätietoja saat Koulutusrahaston sivuilta http://www.koulutusrahasto.fi.

Stipendi

Koko tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus saada ammattitutkintostipendi tietyin ehdoin. Stipendin myöntämisen edellytykset löydät Työllisyysrahaston sivulta https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/

Hae koulutukseen

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä