Luonnontuotepotentiaali metsissämme – millainen arvo muodostuu metsälohkolle? VERKKOKOULUTUS 21.04.2021

Koulutuksen tiedot

  • Koulutus: Luonnontuotepotentiaali metsissämme – millainen arvo muodostuu metsälohkolle? VERKKOKOULUTUS 21.04.2021
  • Koulutuspaikka: Kajaani Seppälä, LuVa
  • Hakuaika päättyy: 13.04.2021
  • Hinta: Koulutuksen hinta on 35 € / hlö / pv (alv 0%). Kainuun ulkopuolisilta osallistujilta perimme hieman kalliimman osallistumismaksun (+ 10 € ).

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Kirjautuminen sisään AC- verkkokoulutustilaan viim. klo 8:55
9:00 teoriaa
11:00 -11:30 lounastauko
13:00 kahvitauko
15:00 koulutus päättyy

Koulutuksen hyödyt

Mitä kaikkea metsistämme voimme kerätä eri vuodenaikoina ja metsän eri kehitysvaiheissa. Mihin eri tarkoituksiin raaka-aineita saa käyttää? Miten voimme nostaa raaka-aineiden satotasoja? Koulutuksessa käymme läpi puu- ja ruohovartisia kasveja, sieniä, sammalia ja jäkäliä niiden kasvuympäristöissä, ja niiden potentiaalia markkinoilla. Millainen arvo näillä raaka-aineilla on kerääjälle? Käymme läpi myös arvoa palvelujen näkökulmasta – metsien virkistyskäyttö kasvaa ja sillä on jo todettu terveydellisiä vaikutuksia. Osallistuja tutustuu päivän aikana luonnontuotepotentiaaliin kestävän keruun näkökulmasta ja tunnistamme tekijöitä, jotka pitävät metsän monimuotoisena unohtamatta metsän roolia hiilinieluna.

Koulutuksen toteutus ja kesto

Kouluttajana toimii MMM, keruutuotetarkastaja Heli Pirinen, Idea Nature
Koulutus liittyy Kantri-Neuvo Osaamisen lisääntymisestä kasvua maaseutuelinkeinoihin -hankkeen koulutustarjontaan. Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena (AC). Ohjeet verkko-opiskeluun liittyen lähetetään ilmoittautuneille s-postitse n. viikko ennen koulutusajankohtaa. Koulutukseen voi osallistua joko reaaliaikaisesti tai tilata päivästä tehdyn tallenteen, joka toimitetaan kurssipäivän päätyttyä s-postitse.

Koulutuksen aineisto

Mahdollinen jaettava koulutusaineisto sisältyy hintaan.

Lisätietoja koulutuksesta

Sari Laukkanen p. 044 797 4581 tai sari.laukkanen@kao.fi

Lisätietoja ilmoittautumisesta

Sari Laukkanen p. 044 797 4581 tai sari.laukkanen@kao.fi
Ilmoittautumisaika päättyy 13.4.2021. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 13.4.2021 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.
Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan.

lyhytkoulutuksetAikuiskoulutus

Hae koulutukseen – Yritys ilmoittaa

Hae koulutukseen

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä