Metsien luomusertifiointi VERKKOKOULUTUS 15.04.2021

Koulutuksen tiedot

  • Koulutus: Metsien luomusertifiointi VERKKOKOULUTUS 15.04.2021
  • Koulutuspaikka: Kajaani Seppälä, LuVa
  • Hakuaika päättyy: 7.04.2021
  • Hinta: Koulutuksen hinta on 35 € / hlö / pv (alv 0%). Kainuun ulkopuolisilta osallistujilta perimme hieman kalliimman osallistumismaksun (+ 10 € ).

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Kirjautuminen sisään AC- verkkokoulutustilaan viim. klo 8:55
9:00 teoriaa
11:00 -11:30 lounastauko
13:00 kahvitauko
15:00 koulutus päättyy

Koulutuksen hyödyt

Luonnontuotteista kysytään yhä enemmän luomu raaka-aineita. Jotta raaka-aine voidaan myydä virallisena luomuna, on metsä luomusertifioitava. Koulutuksessa käymme läpi askel askeleelta luomusertifioinnin prosessin – mitä ja miten asiakirjoja täytetään, miten tehdään keruusuunnitelma ja millaisia maksuja luomusertifiointi tuo tullessaan. Vastaamme myös kysymyksiin, mitä luomusertifointi tarkoittaa metsänomistajalle ja millaisia oikeuksia hän voi myöntää alueella kerääville henkilöille. Käymme läpi myös jokamiehenoikeuksiin kuuluvia asioita metsänomistajan näkökulmasta ja metsänomistajan luvan vaativia raaka-aineita. Koulutuksessa mukana olevat saavat sopimusmallin metsänomistajan luvalla kerättäviin raaka-aineisiin.

Koulutuksen toteutus ja kesto

Kouluttajana toimii MMM, keruutuotetarkastaja Heli Pirinen, Idea Nature
Koulutus liittyy Kantri-Neuvo Osaamisen lisääntymisestä kasvua maaseutuelinkeinoihin -hankkeen koulutustarjontaan. Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena (AC). Ohjeet verkko-opiskeluun liittyen lähetetään ilmoittautuneille s-postitse n. viikko ennen koulutusajankohtaa. Koulutukseen voi osallistua joko reaaliaikaisesti tai tilata päivästä tehdyn tallenteen, joka toimitetaan kurssipäivän päätyttyä s-postitse.

Koulutuksen aineisto

Mahdollinen jaettava koulutusaineisto sisältyy hintaan.

Lisätietoja koulutuksesta

Sari Laukkanen p. 044 797 4581 tai sari.laukkanen@kao.fi

Lisätietoja ilmoittautumisesta

Sari Laukkanen p. 044 797 4581 tai sari.laukkanen@kao.fi
Ilmoittautumisaika päättyy 7.4.2021. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 7.4.2021 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.
Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan.

lyhytkoulutuksetAikuiskoulutus

Hae koulutukseen – Yritys ilmoittaa

Hae koulutukseen

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä