Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen | Kajaani

Koulutuksen tiedot

  • Koulutus: Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen | Kajaani
  • Koulutuspaikka: Kajaani
  • Hakuaika alkaa: Jatkuva haku

Kohderyhmä ja pääsyvaatimukset

Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen -koulutus on tarkoitettu vähintään sosiaali- ja terveysalan toisen asteen perustutkinnon tai vastaavan tutkinnon suorittaneille, joilla on työkokemusta vanhustyöstä.

Terveydelliset vaatimukset

Tarkemmat terveydentilavaatimukset:
https://opintopolku.fi/wp/ammatillinen-koulutus/hakijan-terveystila/terveydelliset-vaatimukset-sosiaali-terveys-ja-liikunta-alalla/

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen -koulutuksesta saat tietoja ja taitoja toimia muistisairaan kanssa. Voit mm. kerrata lääkehoitoa ja saat tutustua ikäihmisten parissa käytettävään uusimpaan teknologiaan. Koulutus on osa Vanhustyön erikoisammattitutkintoa.

Koulutuksen toteutus ja kesto

Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen -koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Voit osallistua lähipäiviin Kajaanissa tai etänä verkossa. Opintoja täydentävät omatoimiset verkko-opinnot.

Esitteet ja linkit

Lisätietoa koulutuksesta:https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/6900773/reformi/tutkinnonosat/7051953

Lisätietoja koulutuksesta

Maarit Karjalainen
p. 044 715 7476, maarit.karjalainen@kao.fi

Alan työt ja vaatimukset

Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen – koulutuksen tavoitteena on kehittää ja lisätä monipuolisesti sosiaali- ja terveysalan osaamista muistioireisten ikääntyneiden hoito- ja huolenpitotyössä. Koulutus antaa valmiudet toimia verkostoituneessa ja moniammatillisessa ikääntyneiden palvelujärjestelmässä sekä kehittää omaa työtään. Koulutus on osa Vanhustyön erikoisammattitutkintoa ja tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus jatkaa opintoja.

Opiskelukustannukset

Oppisopimuskoulutuksessa opetus on opiskelijalle maksutonta.

Stipendi

Koko tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus saada ammattitutkintostipendi tietyin ehdoin. Stipendin myöntämisen edellytykset löydät Työllisyysrahaston sivulta https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutus alkaa 19.1.2021.

Hae koulutukseen

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä