Sosiaali – ja terveydenhuollon palvelut ja puutarhan hyödyntäminen -työpaja 5.2.2021 (1pv)

Koulutuksen tiedot

  • Koulutus: Sosiaali – ja terveydenhuollon palvelut ja puutarhan hyödyntäminen -työpaja 5.2.2021 (1pv)
  • Koulutuspaikka: Kajaani Seppälä, LuVa
  • Hakuaika päättyy: 02.02.2021
  • Hinta: Koko koulutuksen hinta on 40 € / hlö (alv 0%). Kainuun ulkopuolisilta osallistujilta perimme hieman kalliimman osallistumismaksun 50€. Koulutus on tarkoitettu kainuulaisille ja heidät valitaan ensisijaisesti koulutukseen. Mikäli tämän jälkeen jää paikkoja, voidaan niitä antaa kainuun ulkopuolisille hakijoille. Koulutukseen mahtuu mukaan enintään 15 osallistujaa. Koulutus toteutuu kuudella opiskelijalla.

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Koulutus sisältää tutkittua tietoa puutarhaympäristön ja -toiminnan hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista: mihin vaikuttaa ja miksi. Kuulemme esimerkkejä eri kohderyhmille meiltä ja muualta. Lisäksi syvennymme puutarhatoiminnan soveltaminen omaan työhön: suunnittelu, toteutus ja arviointi, integrointi liikunnan, mielen hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseen. Koulutuksessa on esimerkkejä toimintaan soveltuvasta materiaalista sekä lähdemateriaalia.

Koulutuksen hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on avata, kuinka puutarhaa voidaan hyödyntää erilaisissa hyvinvointia tukevissa palveluissa.

Koulutus sopii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä luonnonvara- ja puutarha-alan ammattilaisille, aloja opiskeleville sekä aiheesta kiinnostuneille.

Kouluttajana toimii Erja Rappe, viherympäristöjen terveys- ja hyvinvointivaikutuksen, terveyttä edistävien ja kuntouttavien ympäristöjen suunnittelun ja green care -menetelmien asiantuntija, tmi Jarvan puutarha.

Koulutuksen toteutus ja kesto

Aamukahvit klo 8.30. Koulutus alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 17.00 molempina koulutuspäivinä.
HUOMIO! KOULUTUS ON PÄÄTETTY SIIRTÄÄ ETÄYHTEYDELLÄ TOTEUTETTAVAKSI klo 9.00-17.00! Saat lisätiedot sähköpostilla.

Koulutus liittyy Kantri-Sampo Luonnosta ja elintarvikealalta hyvinvointia
ja palveluita Kainuuseen –hankkeen koulutustarjontaan ja toteutetaan yhteistyössä LuPeOs – Luontoperustaisen osaamisen kehittäminen -hankkeen kanssa. Koulutus järjestetään Seppälän Impilinnassa, Kirkkoahontie 94 a, 87910 Linnantaus ja sen lähiympäristössä.

Koulutuksen aineisto

Mahdollinen koulutusaineisto kurssipäivinä ja aamu- ja päiväkahvit sisältyvät hintaan. Ruokailut koulutuspäivinä omakustanteisia, Seppälän ruokala on avoinna arkisin.

Lisätietoja koulutuksesta

Heidi Kotilainen p. 044 7101141 tai heidi.kotilainen@kao.fi

Lisätietoja ilmoittautumisesta

Heidi Kotilainen p. 044 7101141 tai heidi.kotilainen@kao.fi
Ilmoittautumisaika päättyy 22.1.2021. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 22.1.2021 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.
Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan.

lyhytkoulutuksetAikuiskoulutus

Hae koulutukseen – Yritys ilmoittaa

Hae koulutukseen

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä