TFH Metaforat -Terveyttä koskettamalla 5.-6.6.2021 (2pv)

Koulutuksen tiedot

  • Koulutus: TFH Metaforat -Terveyttä koskettamalla 5.-6.6.2021 (2pv)
  • Koulutuspaikka: Kajaani Seppälä, LuVa
  • Hakuaika päättyy: 15.04.2021
  • Hinta: Koko koulutuksen hinta on 120 € / hlö (alv 0%). Kainuun ulkopuolelta osallistuville hinta on hieman korkeampi, 140€/ hlö. Koulutukseen mahtuu mukaan enintään 20 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin niin, että kainuulaiset ovat etusijalla. Koulutus toteutuu kuudella opiskelijalla.

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Tämä John ja Matthew Thien kehittämä kurssi antaa uutta syventävää tietoa, jota voit käyttää tasapainottaessasi Touch for Health menetelmien avulla.

Metaforien avulla suoritettu tasapainotus auttaa meitä näkemään ongelmat ja haasteet uudesta, luovasta, näkökulmasta. Metaforien käyttö lisää tietoisuuttamme niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat hyvinvointiimme ja tavoitteidemme saavuttamiseen – ”Jokainen pisara muovaa kiveä”

Kurssipäivien aikana on aikaa harjoitella uutta opittua heti käytännössä ja tuntea omassa kehossa, miten vahvasti Metaforat vaikuttavat hyvinvointiimme.

Kurssi järjestetään yhteistyössä International Kinesiology Collegen (IKC) kanssa ja on osa suomalaista diplomikinesiologin koulutusta.

Koulutuksen hyödyt

Touch for Health eli TFH on tehokas, täydentävä menetelmä jossa ihminen on kokonaisuudessaan keskipisteenä. TFH menetelmä on kinesiologiaa. Menetelmä ei hoida eikä diagnosoi oireita. Menetelmän avulla aktivoidaan henkilön sisäiset voimavarat siten, että hän pystyy saavuttamaan toivomansa tavoitteet ja paremman hyvinvoinnin sekä kehossaan että mielessään. Tässä menetelmssä käytetään välitöntä lihaspalautetta, kun kommunikoidaan ja saadaan informaatiota ihmisen fyysisestä, kemiallisesta, psyykkisestä ja henkisestä tilasta. Touch For Health on maailmalla eniten käytetty kinesiologian muoto. Se on hyväksytty muiden kinesiologian haarojen peruskoulutukseksi, mutta se on samalla oma itsenäinen menetelmä. Tutkinnon suorittaneet TFH-kouluttajat, jotka on koulutettu International Kinesiology Collegessa (IKC, www.ikc-info.org/TouchForHealth_About) pitävät käytännön kursseja yli 60 maassa. Suomessa Kinesiologia yhdistykseltä löytyy myös lisätietoa www.kinesiologia.fi.

Touch For Health on tarkoitettu heille, kenellä on käytynä vähintään Touch for Health -kurssit 1-2.

Koulutuksen toteutus ja kesto

Koulutus la-su 5. -6.6.2021 klo 9.00-17.00

Kouluttajana toimii Anne Hiitola-Pedersen. Hön on pitänyt Kinesiologian vastaanottoa vuodesta 1991 lähtien ja kinesiologian kouluttaja vuodesta 1996 lähtien. Kasvatustieteiden maisteri, sairaanhoitaja. International Kinesiology Collegen opettajakunnan jäsen vuodesta 2001 lähtien. Asuinmaa Tanska, kouluttaa Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.

Majoitusta voi kysyä Kainuun ammattiopiston Seppälän asuntolaohjaajalta p. 044 526 6787, Fatima Selimi, fatima.selimi@kao.fi

Koulutus liittyy Kantri-Sampo Luonnosta ja elintarvikealalta hyvinvointia
ja palveluita Kainuuseen –hankkeen koulutustarjontaan. Koulutus järjestetään Seppälän Impilinnassa, Kirkkoahontie 94, 87910 Linnantaus.

Koulutuksen aineisto

Mahdollinen koulutusaineisto kurssipäivinä sisältyy koulutuksen hintaan. Päiväkahvit sisältyvät koulutuksen hintaan.

Lisätietoja koulutuksesta

Heidi Kotilainen p. 044 7101141 tai heidi.kotilainen@kao.fi

Lisätietoja ilmoittautumisesta

Heidi Kotilainen p. 044 7101141 tai heidi.kotilainen@kao.fi
Ilmoittautumisaika päättyy 15.4.2021. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 15.4.2021 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.
Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan.

lyhytkoulutuksetAikuiskoulutus

Hae koulutukseen – Yritys ilmoittaa

Hae koulutukseen

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä