Vuokatti Sport Academy

BW9A6870

Liikunnasta ammatti

Kainuun ammattiopiston Vuokatti Sport Academy tarjoaa ammatillista perus- ja lisäkoulutusta liikunta-alaan, hierontaan ja valmennukseen. Keskellä Vuokatin matkailukeskusta sijaitseva urheiluopisto on aktiivinen ja työelämälähtöinen opiskelupaikka. Kainuun ammattiopiston Vuokatti Sport Academy tarjoaa opiskeluusi ajantasaisen tiedon, alan huippuosaajat sekä ainutlaatuisen oppimisympäristön täynnä inspiraatiota.

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja -koulutus tarjoaa hyvät valmiudet toimia liikuntaan liittyvissä työtehtävissä mm. matkailu- ja hiihtokeskuksissa. Erityistavoitteenamme on kouluttaa etenkin talvilajeihin erikoistuvia liikunnan monitoimiosaajia. Lisätietoa koulutuksesta ja hakeminen.

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto tarjoaa hyvät valmiudet toimia liikuntaan liittyvissä työtehtävissä liikunnan ohjauksen tai valmennuksen parissa. Koulutukseen hakeutuvalta edellytetään harrastuksen tai työn kautta saatua kokemusta alalta. Liikunta-alan ohjauskokemus tai työpaikka katsotaan hakijalle eduksi. Vaihtoehtoina on liikunnan osaamisala– tai valmennuksen osaamisalaopinnot

Hieronnan ammattitutkinto

Hieronnan ammattitutkinnosta saat hyvät valmiudet työskennellä koulutettuna hierojana liikunta-, terveys- ja sosiaalialan asiakaspalvelutehtävissä, joko itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa. Hieronnan ammattitutkinto koulutusta on tarjolla päiväopiskeluna ja monimuoto-opiskeluna.

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto 

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinnosta saat hyvät valmiudet toimia liikuntapaikkojenhoitajana ulko- ja sisäliikuntapaikkojen hoitotehtävissä sekä asiakaspalvelu- ja valvontatehtävissä. Koulutukseen hakeutuvalta edellytetään harrastuksen tai työn kautta saatua kokemusta alalta. Liikunta-alan ohjauskokemus tai työpaikka katsotaan hakijalle eduksi. Lisätietoa koulutuksesta ja hakeminen.

Valmennuksen erikoisammattitutkinto

Valmennuksen erikoisammattitutkinto on suunniteltu vaativissa valmennustehtävissä toimiville urheilun ammattilaisille. Koulutus soveltuu esimerkiksi seurojen päävalmentajille, urheiluakatemioiden valmentajille, nuorten olympiavalmentajille sekä valmennuksen johto- ja kehittämistehtävissä toimiville urheilun edistäjille. Koulutus sopii erinomaisesti myös liikunta-alan yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville ja kansainvälisiin valmennustehtäviin suuntaaville. Lisätietoa koulutuksesta ja hakeminen.

Hakeminen

Koulutuksiin on jatkuva haku. Voit tutustua koulutuksiin myös Vuokatti Sportin sivuilla täällä

Ota yhteyttä

Opistontie 4, 88610 Vuokatti

Eija Rantala-Sorsa, opintosihteeri
p. 044 7148 291, eija.rantala-sorsa(a)vuokattisportacademy.fi

Mira Tuononen, opinto-ohjaaja
p. 044 710 1140, mira.tuononen(a)vuokattisportacademy.fi

Raisa Ilkko, koulutuspäällikkö
p. 044 797 4594, raisa.ilkko(a)kao.fi