Musiikkiala – KAO Konservatorio

KAO_konservatorio_etusivukuva1

KAO Konservatoriossa Kajaanissa voit suorittaa kolmivuotisen musiikkialan perustutkinnon pop/jazz -muusikon koulutusohjelmassa. KAO konservatoriossa opiskelet pätevien ja innostavien opettajien johdolla, ajantasaisissa tiloissa. Käytössäsi ovat hyvät laitteet ja laadukkaat soittimet. Opintojen ydinsisältöjä ovat henkilökohtaiset instrumenttiopinnot, yhtyesoitto, biisinkirjoitus, musiikin teoria, musiikin teknologia ja musiikkibisnestietous sekä erilaiset kotimaiset ja ulkomaiset projektit.

Musiikkialan perustutkinto antaa ammatillisen perusvalmiuden musiikkialan moninaisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Valmistuttuasi voit työskennellä erilaissa kokoonpanoissa, toimia musiikin palvelu- ja tuotantotehtävissä sekä musiikkialan viestintään liittyvissä tehtävissä.

Musiikkialan perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden hakea esimerkiksi ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Musiikkialan perustutkinnon rinnalla voit suorittaa myös lukion eli ns. kahden tutkinnon opinnot. Osan opinnoista voit suorittaa kansainvälisenä vaihtona. 

Seuraa KAO Konservatoriota Facebookissa!