Hakeminen

Musiikkiala

  • Koulutus soveltuu muusikon ammatista kiinnostuneille, jotka haluavat musiikista itselleen ammatin sekä haluavat entistä enemmän panostaa soitonopiskeluun.
  • Musiikkialan ammatillisen perustutkinnon opintoihin otetaan opiskelijoiksi henkilöitä, jotka ovat suorittaneet peruskoulun oppimäärän tai lukion, joilla on riittävät musiikilliset tiedot ja taidot sekä erityisiä valmiuksia pop & jazzmusiikin alalla.
  • Myös ylioppilaat tai osan lukiosta sekä muun ammatillisen tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus hakeutua koulutukseen.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Musiikkialan perustutkintoon on jatkuva haku

Musiikkialan perustutkintoon on jatkuva haku ja joustava aloitus henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Täytä hakulomake oheisesta linkistä (linkki hakulomakkeelle). Otamme sinuun yhteyttä ja järjestämme valintakokeen sopimuksen mukaan.

Musiikkialan ammatillista osaamista syventävä/täydentävä koulutus

Musiikkialan ammatillista osaamista täydentävä koulutus on tarkoitettu musiikkialan tutkinnon jo suorittaneille, lisäkoulutusta haluaville henkilöille. Opintojen kesto on maksimissaan yksi vuosi, ja päätoimisten vuoden kestävien opintojen laajuus 60 osp. Opinnot painottuvat instrumenttitaitojen kehittämiseen. Lisätietoja ja hakulomake

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksesta:

Tapani Komulainen, p. 044 568 5881, tapani.komulainen@kao.fi