Maatilan talouden hallinta ja spv

Maatilan talouden hallinta ja spv

Maatilan talouden hallinta ja spv-teeman alla järjestetään maatilan sukupolvenvaihdokseen sekä maatilan talousasioihin liittyviä teemapäiviä, sekä ryhmäneuvontatilaisuuksia. Koulutusten läpileikkaavana teemana on Neuvo 2020 palveluiden tutuksi tekeminen, sekä asiakkaiden ohjaaminen koulutusten kautta syventävämpiin tilakohtaisiin palveluihin.

HUOM! Kantri-Neuvo -hankkeen koulutukset päivittyvät pääsääntöisesti KAOn lyhytkoulutussivuille www.kao.fi/lyhytkoulutukset

Osa talven ja kevään -21 koulutuksista on suunniteltu järjestettäväksi lähiopetuksena (sisältäen verkko-opiskelumahdollisuuden), mutta mikäli tilanne niin vaatii, ne järjestetään ainoastaan verkkokoulutuksina. Seuraa tarjontaa ja tule mukaan kouluttautumaan! 

Tulossa olevia koulutuksia

Maatilan yhtiöittämispäivä 17.3.2021 VERKKOKOULUTUS

Säilörehun laatu ja hävikit VERKKOKOULUTUS 18.3.2021

Maatilan talouspäivä 30.3.2021 VERKKOKOULUTUS

Tilaa päivän tallenne

Kantri-Neuvo –hanke haluaa olla tukemassa maatilan sukupolvenvaihdosten toteuttamisessa. Ole hyvä, alla olevasta linkistä pääset katsomaan ja kuulemaan mitä SPV:ta tehdessä on hyvä ottaa huomioon!
Maatilan sukupolvenvaihdos tallenne

Mikäli haluat oppia enemmän Neuvo 2020 –palveluista, voit myös tutustua alla olevan linkin kautta sen tarjoamiin palveluihin: Neuvo 2020 –koulutustallenne

Lisätiedot

Sari Laukkanen, projektipäällikkö, p. 044 797 4581
tai sähköpostitse sari.laukkanen@kao.fi