Hyppää sisältöön
Koulutukset

Koiran koulutus Green Care -asiakastyöhön videotyöpaja (3h), 15.6.2020 alkaen

Tavoite ja sisältö

Koulutuksen tavoitteena on lisätä yrittäjien, yrittäjiksi aikovien, sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden, luonnonvara-alalla työskentelevien, eri alojen opiskelijoiden ja aiheesta kiinnostuneiden osaamista eläimen hyödyntämisestä ihmisten hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistämiseksi eli Green Care työssä.

Koulutus jaetaan videotallenteena, johon saat suoran linkin sähköpostiisi ja voit katsella videon haluamanasi ajankohtana seuraavan viikon ajan. Työpaja jaetaan kerran 15.6.2020. Video on nähtävillä tästä yhden viikon eteenpäin.

Myöhemmin voit kysyä tallennetta suoraan heidi.kotilainen@kao.fi, sitä voidaan tarjota 30.9.2021 saakka.

Koulutuksessa kuullaan mitä on hyvä ottaa huomioon, kun koulutetaan koiraa osaksi Green Care -toimintaa. Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää ammatillista toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua.

Koulutuksessa käydään läpi mm:
Koiran kouluttamisen perusteita asiakastyötä varten, oppimisen perusteet, kuinka koulutan koiralle erityisiä tehtäviä asiakastilannetta varten, koiran stressin havainnointi asiakastyössä, kuinka valmistelen koiraa työhön (käytännössä), kuinka ylläpidän koulutustasoa koiralla.

Toteutus ja kesto

Luennon kesto on kolme (3) tuntia. Kouluttajana toimii yrittäjä, eläinten kouluttaja, opettaja Teija Viljanmaa Aisti & Tunne Oy. Koulutus liittyy Kantri-Sampo Luonnosta ja elintarvikealalta hyvinvointia ja palveluita Kainuuseen –hankkeen koulutustarjontaan.

Katselua varten tarvitset sähköpostiosoitteen, tietokoneen/älypuhelimen ja nettiselaimen. Mahdollisesti kuulokkeet voivat lisätä opiskelumukavuutta.

Lisätiedot

Koulutuksen hinta on 20 € / hlö (alv 0%). Hinta sisältää videotallenteena luennon ja määritellyn katseluajan. Luento laskutetaan ja laskutusta varten täytäthän huolellisesti kaikki tiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Tarvitsemme sosiaaliturvatunnuksen loppuosan yksityishenkilöiltä sekä y-tunnuksen yrityksiltä.

Koulutuksen videotallenne

Heidi Kotilainen p. 044 7101141 tai heidi.kotilainen@kao.fi.

Ilmoittautumisaika päättyy 30.9.2021. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta ja osallistujalle on lähetetty linkki tallenteeseen, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.

Lisätietoa koulutuksesta

  • Kotilainen Heidi

    projektipäällikkö

    Toimipaikka

    Luonto- ja ympäristöala

    Luonto- ja ympäristöala