Hyppää sisältöön
Koulutukset

Kotimaan opintomatka Valtakunnalliset Green Care päivät, Nurmes 15.-16.11.2023

Opintomatka

Opintomatkan hinta on 120 € / hlö (alv 0%) kainuulaisille ja Kainuun ulkopuolelta tuleville hinta on hieman korkeampi, 130€ / hlö (alv0%). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin niin, että kainuulaiset ovat etusijalla. Täytäthän huolellisesti kaikki tiedot haun yhteydessä. Tarvitsemme sosiaaliturvatunnuksen loppuosan yksityishenkilöiltä sekä y-tunnuksen yrityksiltä.

Opintomatkan hintaan sisältyy kuljetus Kajaanista Nurmekseen pikkubussilla ja paluu takaisin, seminaariosuus molempina päivinä, kaksi työpajaa kahtena päivänä, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas noutopöydästä kahtena päivänä ja keskiviikkona buffet illallisen (sis. alkusalaatin, pääruoan, jälkiruoan, kahvin/teen). Lisäksi hintaan kuuluu majoitus Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksen lomahuoneistossa.

Toteutus

Opintomatka liittyy KantriKestävä Uusia kestäviä liiketoimintamahdollisuuksia ruokaketjusta ja luonnosta –hankkeen koulutustarjontaan. Opintomatkalle lähdetään Kainuun ammattiopiston Seppälän päärakennuksen edestä, Kirkkoahontie 115, 87910 Linnantaus Kajaani.

Koulutus liittyy KantriKestävä Uusia, kestäviä liiketoiminta mahdollisuuksia ruokaketjusta ja luonnosta –hankkeen koulutustarjontaan.

Lisätietoa opintomatkasta ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika päättyy 31.10.2023. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 31.10.2023 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.
Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan.

  • Kotilainen Heidi

    projektipäällikkö

    Toimipaikka

    Luonto- ja ympäristöala

    Luonto- ja ympäristöala