Hyppää sisältöön
Koulutukset

Kuumakivihieronta 13.-14.11.2021

Tavoite ja sisältö

Koulutuksen suorittaneet saavat valmiudet tehdä kuumakivihierontaa ja hyödyntää taitojaan välittömästi työssään. Koulutus on tarkoitettu täydennyskoulutukseksi luonto-, hoito- ja hyvinvointialojen yrittäjille, alan opiskelijoille, sekä alalle aikoville tai muuten aiheesta kiinnostuneille.

Sisältö, teoria:
– kivihoitojen historiaa (milloin, mistä, miksi)
– kuumakivihieronnan vaikutukset, käyttö nykypäivänä
– kylmäkivien käytöstä ( kurssilla keskitymme kuumakiviin, mutta käymme teoriassa myös kylmien kivien käyttöä).
– kontraindikaatiot

Koulutus sisältää käytännön harjoituksia molempina päivinä. Impilinnassa on kaksi hoitopöytää käytettävissä, lisäksi voi tarvittaessa tuoda oman.

Toteutus ja kesto

Koko koulutuksen hinta on 40 € / hlö (alv 0%). Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti kainuulaisille. Mikäli koulutuspaikkoja jää, voidaan hyväksyä myös muualta tulevia hakijoita. Kainuun ulkopuolisille osallistujille koulutuksen hinta on 50e/hlö (alv 0%). Koulutukseen mahtuu mukaan enintään 15 osallistujaa. Koulutus toteutuu kuudella opiskelijalla.

Koulutuksen kesto 9.00-17.00 molempina päivinä.
Kouluttajana toimii Ninnu Mohell, Rakkauden Virrassa In The Flow Of Love.

Koulutus liittyy Kantri-Sampo Luonnosta ja elintarvikealalta hyvinvointia
ja palveluita Kainuuseen –hankkeen koulutustarjontaan . Koulutus järjestetään Seppälän Impilinnassa, Kirkkoahontie 94, 87910 Linnantaus.

Lisätiedot

Mahdollinen koulutusaineisto kurssipäivinä. Päiväkahvit kuuluvat koulutuksen hintaan. Ruokailut koulutuspäivänä omakustanteisia, Seppälän ruokala on avoinna vain arkisin.

Osallistujalla tulee olla oma kuumakivihierontasetti mukana, mukaan lukien varvaskivet, keitin sekä basalttikivet. Mikäli sinun tarvitsee tilata nämä, voimme tehdä yhteistilauksen. Jos tarvitset kivet, ole yhteydessä ilmoittautumisen yhteydessä kouluttajaan: rakkaudenvirrassa@gmail.com. Yhteistilauksen vuoksi sitovat ilmoittautumiset osallistumisesta pyydetään kuukautta ennen koulutusta.

Ilmoittautumisaika päättyy 15.10.2021. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 15.10.2021 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.

Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan.

Lisätietoa koulutuksesta

  • Kotilainen Heidi

    projektipäällikkö

    Toimipaikka

    Luonto- ja ympäristöala

    Luonto- ja ympäristöala