Hyppää sisältöön
Koulutukset

Opintomatka KoneAgria messuille Tampereelle 12.-14.10.2023

Sisältö

Kainuun ammattiopiston hallinnoima KantriKasvu – Osaamisen lisääntymisestä kasvua maaseutuelinkeinoihin –hanke (MSR) järjestää kainuulaisille maaseutuyrittäjille ja metsänomistajille suunnatun opintomatkan KoneAgria messuille lokakuussa 2023. Messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

KoneAgria 2023 on vuoden merkittävin ja tärkein viljelijöiden oma maa- ja metsätalouden ammattitapahtuma ja kohtaamispaikka vailla vertaa. Tapaa kollegojasi, vaihda kuulumisia, tutustu uutuuksiin ja kuule uusimmat tiedot maatalousalalta. KoneAgriassa viihdytään ja saadaan tärkeää tietoa.

KoneAgria 2023 on viljelijöiden oma ammattitapahtuma, jossa voi tutustua uusiin koneisiin, laitteisiin ja palveluihin, mutta myös kuulla uusimman tiedon ja kohdata alan asiantuntijoita.

KoneAgria-näyttelyyn osallistuu yli 250 yritystä ja käytössä ovat kaikki neljä messuhallia, joissa esitellään maa- ja metsätalouden koneita, -tarvikkeita ja -palveluita. ”Lantmännen Agrolla on KoneAgrian suurimmalla osastolla perinteiseen tapaan laaja kattaus. Tarjontaa löytyy monipuolisesti maa- ja metsätaloudessa toimiville alan suurten, keskisuurien ja pienten näytteilleasettajien toimesta. KoneAgria on tekniikan ja tiedon yhteinen kohtaamispaikka, joka tarjoaa varmasti uusia ideoita hankintoihin.

Lue lisää: www.koneagria.fi

Toteutus ja kesto

Matkaohjelma ja aikataulu

Torstai 12.10.2023

Lähtö junalla Kajaanista Tampereelle 9.23.
Majoittuminen Sokos Hotel Torni.
Omatoimista tutustumista messuilla.

Perjantai 13.10.2023
Tutustumista messuille oman aikataulun mukaan.

Lauantai 14.10.2023
Aamulla mahdollisuus käydä messuilla oman aikataulun mukaan. HUOM! Huoneiden luovutus!
Paluu Kajaaniin junalla klo 15.07.

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.
Matkaohjelma sekä juna- ja messulippu lähetetään sähköpostitse kaikille opintomatkalle ilmoittautuneille.

Opintomatkan kustannukset

Matkan hinta kainuulaisille: 145 €/hlö/ 2hh majoittuessa (sis. junaliput meno-paluu Kni-Tre, majoitus S-Hotel Torni 2 yötä 2 hh/majoittuen, messulippu)

Matka on ensisijaisesti suunnattu kainuulaisille. Mikäli vapaita paikkoja jää yli, mukaan otetaan myös ulkopaikkakuntalaisia. Hinta muille kuin kainuulaisille on + 10 €/pv, eli 175 €/2hh majoittuen. Mahdolliset poikkeavat matkajärjestelyt sovitaan erikseen ja niistä voi aiheutua osallistujalle ylimääräisiä kustannuksia. Yhden hengen huoneesta lisämaksu 15 €/hlö/yö.

Hinta sisältää lennot, majoituksen, bussikyydin, Farmimatkojen maatalousalan sanaston tuntevan matkanjohtajan palvelut (matkanjohto ja tulkkaus) sekä muut ohjelmassa mainitut palvelut.

Opintomatka liittyy KantriKasvu – Osaamisen lisääntymisestä kasvua maaseutuelinkeinoihin -hankkeen koulutustarjontaan.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset matkalle tarvitaan viimeistään 4.10.2023. Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan.
Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 4.10.2023 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.

  • Laukkanen Sari

    projektipäällikkö

    Toimipaikka

    Luonto- ja ympäristöala

    Luonto- ja ympäristöala