Kohderyhmä ja pääsyvaatimukset
Tämä kurssi on sinulle, joka haluat syventää tietojasi luonnon raaka-aineista ja niiden hyödyntämisestä erilaisissa valmisteissa, lainsäädännön vaatimuksista ja verotuksesta.
Tavoite ja sisältö
Koulutus klo 9-15 verkossa. Osallistujille lähetetään ohjeet verkko-opiskeluun liittyen viikko ennen koulutusta s-postitse.
Proteiinia pöytään – koulutussarjan (yhteensä 3 pv) aloitus:
Proteiinia tuottavia kasveja, niiden tuotanto, markkinat ja kannattavuus verkkokoulutus, ohjelma:
- Kasviproteiinien markkinat ja tulevaisuuden näkymät ((elintarvikkeet, kosmetiikka, lääketeollisuus, eläinten hoitovalmisteet, ja muut kemikaalit)
- Lainsäädännön merkitys proteiinien käytölle
- Potentiaaliset proteiinikasvit
- Proteiinien tuotantoprosessista
- Proteiinituotannon sivuvirrat ja niiden hyödyntäminen
- Tuotannon kustannuksista
- Viljelypilotoinnin suunnittelu
Tulossa:
Kasvukaudella 2023 pellonpiennarpäivä viljelypilotilla, 1 pv
Toteutus ja kesto
Kouluttajana toimii keruutuotetarkastaja Heli Pirinen, Idea Nature Oy
Koulutus liittyy KantriKasvu -Osaamisen lisääntymisestä kasvua maaseutuelinkeinoihin -hankkeen koulutustarjontaan. Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena. Voit osallistua koulutukseen reaaliaikaisesti tai tilata tallenteen koulutuspäivästä. Kysy verkkokoulutuksesta: sari.laukkanen@kao.fi
Ilmoittautuminen ja koulutuksen hinta
Koulutuksen hinta on 35 € / hlö / pv (alv 0%). Kainuun ulkopuolisilta osallistujilta perimme hieman kalliimman osallistumismaksun (+ 10 € ).
Ilmoittautumisaika päättyy 9.3.2023. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 9.3.2023 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.
Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan.
Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.
Laukkanen Sari
projektipäällikkö
Puhelin
044 797 4581Sähköposti
sari.laukkanen@kao.fiToimipaikka
Luonto- ja ympäristöala
Luonto- ja ympäristöala