Hyppää sisältöön
Koulutukset

Turvehoitojen maailma -työpaja 17.-18.2.2024

Tavoite ja sisältö

Työpaja antaa osallistujalle valmiudet suunnitella ja toteuttaa turvehoito asiakkaalle osana palveluitaan turvallisesti. Lisäksi se antaa tarvittavat tiedot turpeesta tuotteena ja sen vaikutuksista sekä käytännön kokeiluja eri sovelluksin. Työpajaan voi osallistua aiheesta kiinnostuneet, yrittäjät ja yrittäjäksi aikovat.

Työpaja sisältää käytännön harjoituksia mm. turvesaunoitus, paikallishoidot mm. turvejalkakylpy, turvekasvohoito, turvehierontahoito.

Toteutus ja kesto

Koulutus liittyy KantriKestävä Uusia kestäviä liiketoimintamahdollisuuksia ruokaketjusta ja luonnosta –hankkeen koulutustarjontaan. Koulutus järjestetään Seppälän Impilinnassa, Kirkkoahontie 94 a, 87910 Linnantaus.

Majoitusta voi kysyä Kainuun ammattiopiston Seppälän asuntolaohjaajalta p. 044 526 6787, Fatima Selimi, fatima.selimi@kao.fi

Lisätiedot

Koulutuksen hinta on 120 €/hlö (alv 0%) kainuulaisille ja Kainuun ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 140€/hlö (alv 0%). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin niin, että kainuulaiset ovat etusijalla. Täytäthän huolellisesti kaikki tiedot haun yhteydessä. Tarvitsemme sosiaaliturvatunnuksen loppuosan yksityishenkilöiltä sekä y-tunnuksen yrityksiltä. Mukaan mahtuu kymmenen (10) osallistujaa.

Koulutusaineisto työpajapäivinä ja päiväkahvit sisältyvät hintaan. Ruokailut koulutuspäivinä omakustanteisia, Seppälän ruokala on avoinna vain arkisin. Impilinnassa on jääkaappi ja mikro käytettävissä. Varaa mukaasi iso pyyhe ja rennot vaatteet, jotta voit olla osallisena harjoitushoidoissa.

Työpajassa käytettävä hoitoturve, tuotteet sekä oppimismateriaali sisästyvät osallistumismaksuun.

Työpajaan osallistumisesta saa todistuksen.

Lisätietoa koulutuksesta

  • Kotilainen Heidi

    projektipäällikkö

    Toimipaikka

    Luonto- ja ympäristöala

    Luonto- ja ympäristöala