Oppisopimuskoulutus

oppi_oppisopimus_720x300

Oppisopimuskoulutus on opiskelijan, työnantajan, oppilaitoksen ja Kainuun ammattiopiston oppisopimuspalvelun yhteistyössä järjestämää koulutusta. Oppisopimuskoulutuksessa voi suorittaa ammatillisia perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja.Oppisopimuskaavio2014

Oppisopimus voidaan solmia 15 vuotta täyttäneelle. Yläikärajaa ei ole. Oppisopimus voidaan solmia jo työsuhteessa olevalle työntekijälle, viranhaltijalle tai uuteen määräaikaiseen työsuhteeseen tulevalle työntekijälle. Yrittäjän oppisopimus perustuu koulutussopimukseen oppisopimuskoulutuksen järjestäjän (Kainuun ammattiopisto/Oppisopimuspalvelut) kanssa. Oppisopimuskoulutuksen aikana viikoittaisen työajan pitää olla vähintään 25 tuntia.

Oppisopimuksen kesto on neljästä kuukaudesta kolmeen vuoteen riippuen koulutuksen tavoitteista ja opiskelijan aikaisemmasta osaamisesta. Pääosa oppimisesta tapahtuu työpaikalla työskennellen työpaikkakouluttajan ohjauksessa. Työpaikalla tapahtuvaa koulutusta täydennetään tietopuolisilla opinnoilla alan oppilaitoksessa.

 

Sopisiko oppisopimus sinulle tai yrityksellesi? Tee testi

  testi

 

Olemme somessa

            instagram

 

Oppisopimusvideoita

 

 

 

 

Oppisopimus-tunnus-RGB                                  logobanneri_pohjoinen_opsod