Opiskelu aikuiskoulutuksessa

Aikuiskoulutuksen monialainen tarjonta ja erilaiset koulutusmahdollisuudet tarjoavat toimivan kokonaisuuden opiskeltavaksi työssä, työn ohessa ja vapaa-ajalla. Aikuiskoulutus tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen, niin ammatinvaihtoon kuin osaamisen ja ammattitaidon täydentämiseen.

Aikuiskoulutus on monipuolista ja opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus kehittyä yksilöllisesti alansa huippuosaajaksi. Aikuiskoulutuksessa huomioidaan oppijan aikaisempi osaaminen yhä tarkemmin. Tutkinnon saaminen voi olla yllättävänkin nopeaa, kun opiskelet vai sitä, mitä et vielä osaa.

Opiskelu aikuiskoulutuksessa painottuu käytäntöön, jota tuetaan sopivasti teoriatiedolla. Aikuiskoulutuksessa työssä oppiminen on merkittävä osa opiskelua ammattia hankkivalle. Omassa ammatissa kehittyminen tai erikoistuminen on parasta antia aikuisopiskelijalle.

Kainuun ammattiopistolla on vankat juuret alueemme elinkeinoelämän ja ammatillisen osaamisen kehittäjänä. KAO on aktiivisesti mukana työelämän kehityksessä ja ennakoi sen muutoksia koulutustarjonnassa. KAO:ssa opiskelee noin 1400 aikuista ja noin 450 oppisopimusopiskelijaa. Käytössäsi on reilun neljänsadan opettajan ja opiskelun tukihenkilön ammattitaito.

Opiskelijan opas 2018-2019 pdf

Kansikuva