Ravintola Kisälli Kajaani

Ravintola Kisälli

Trendikäs ja tunnelmallinen ravintola Kisälli tarjoaa asiakkaille keittolounaan, kotiruokalounaan tai vaihtoehtoisesti lounaan a´la carte-listalta. Keittiössä ja salissa asiakkaita palvelevat kokki- ja tarjoilijaopiskelijat. Ravintola Kisällissä on noin 120 asiakaspaikkaa.

Tilauspalvelut, pöytä- ja tilavaraukset  p. 044 715 7400, kisalli@kao.fi.

Kisälli palvelee uusissa tiloissa Opintiellä, Oppi 4 -rakennuksen toisessa kerroksessa. Lämpimästi tervetuloa!

Opiskelijoittemme, asiakkaidemme sekä henkilökuntamme hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintolamme turvallisuus ja hygienia ovat erinomaisen hyvin hoidettu. Ravintola Kisällin avautuessa kiinnitämme näihin asioihin suurta huomiota.

  • Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä liikelaitoksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19-tilanteeseen liittyen.
  • Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.
  • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintola Kisällin. Puhdistamme tehostetusti lounasaikaan erityisesti kosketuspintoja ravintolassa sekä Kisälli kabinetissa.
  • Huolehdimme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.
  • Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.
  • Opiskelijamme ja henkilökuntamme ovat ohjeistettu toimimaan poikkeustilanteissa.
  • Opiskelijamme ja henkilökuntamme jäävät kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.
  • Ethän tule meille asiakkaaksi, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.
  • Ravintola Kisällin sekä Kisälli kabinetin turvaväleistä huolehdimme vähentämällä asiakaspaikkoja sekä suosittelemalla lounaalle pöytävarausta. Pöytävaraukissa huomioimme porrastetusti kattausaikoja.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Teemme päivityksiä toimintaamme ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Lounas

Lounas rauhallisessa Ravintola Kisällissä katkaisee työpäivän ja tarjoaa rentouttavan ruokailuhetken.

Lounasaika klo 11.00 – 13.00. Suosittelemme lounaalle pöytävarausta. Pöytävarauksissa huomioimme porrastetusti kattausaikoja.
 
Maanantaisin Kisälli on suljettu.
 
Kisällin menu viikko 16
 
Tilauspalvelut

Ravintola Kisällistä saat tilauksesta juhla- ja kokouspalveluja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kisällissä on oiva mahdollisuus tarjota liikelounas, juhlistaa syntymä- tai muita merkkipäiviä ja nauttia hyvästä ruuasta, palvelusta ja viihtyisästä tunnelmasta.

Kokoustila Kisälli kabinetti

Ravintola Kisällissä on uusi 25 henkilön kokoustila Kisälli kabinetti. Tilassa on videotykki, tietokone, dokumenttikamera ja liitäntämahdollisuus omalle kannettavalle tietokoneelle. Kokoustilaisuuksien järjestäminen Kisällissä on nyt vaivatonta. Me hoidamme toiveenne mukaiset järjestelyt.

Tilavaraukset Kisälli
Palveluvastaava Tanja Tolonen
p. 044 715 7400 / p. 044 710 0462
tanja.tolonen@kao.fi

Yhteystiedot
Ravintola Kisälli
Opintie 3, Oppi 4
87100 Kajaani
p. 044 715 7400

 
Ravintola Kisälli on myös Facebookissa! Facebook-sivuiltamme saat vaivattomasti päivän lounaslistat, tapahtumat ja kampanjat tietoosi. Seuraa meitä myös Instagramissa!