Seppälä Golf

Kokeile golfia matalan kynnyksen golfkentällä Kajaanissa!

Seppälä Golf sijaitsee historiallisen Seppälän Impilinnan läheisyydessä ja koostuu pienestä harjoituskentästä, kolmesta väylästä, pituuslyöntialueesta ja Impilinnan vieressä olevasta puttiviheriöstä. Golfalue toimii pay & play periaatteella eli se on nk. ”jokamieskenttä”

Kajaani Golf Oy vastaa Seppälä Golf kentänhoidosta kaudella 2018. Yhteistyö käsittää yhteismarkkinoinnin ja toimintojen kehittämisen. Tavoitteena on luoda kattava golfpalvelutarjonta ja mielekäs ulkoliikunta mahdollisuus Kajaanissa kaikille kainuulaisille. Yhteistyöllä lisätä myös Kajaanin golfin houkuttelevuutta monipuolisella palvelutarjonnalla matkailijoille.

Seppälä Golf –kentälle pelivuoroja, kausikortteja, mailojen vuokrausta ja pallokoneen poletteja voi ostaa Seppälän puutarhalta (Kirkkoahontie 115) sen aukioloaikoina. Poletteja ja päivä pelioikeuksia voi ostaa Kajaani Golf Oy:n klubilta (Mainintie 350). Vuoden 2018 Kajaanin Golf Oy:n pelioikeudella voi pelata myös Seppälä Golf kentällä.

Yhteystiedot

Seppälä Golf
Kirkkoahontie 94a
87910 Linnantaus, Kajaani

Seuraa meitä Facebookissa!

Viereisestä Seppälän Impilinnasta löytyy vuokrattavia koulutus-, kokous- ja juhlatiloja. Impilinnassa toimii täyden palvelun kokous- ja juhlapalvelu, joka tarvittaessa tuottaa ammattitaidolla juuri sinun näköisesi tarjoilut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lue lisää Impilinnasta.

Pelikauden 2018 hinnat:

  • Kausimaksu 90 euroa

  • Kausimaksu alkeiskurssille osallistuneille 50 euroa

  • Kausimaksu junnut (alle 18 v) 50 euroa

  • Kausimaksu opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 70 euroa

  • Päivämaksu / kierrosmaksu 7 euroa

  • Range (pitkän lyönnin harjoituspaikka) pallopoletti 2 euroa

Mailavuokra 2 euroa/maila tai 10 euroa / puolisetti

Pienellä harjoituskentällä ja puttialueella voi harjoitella maksutta.

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan golfia Seppälä Golfiin!

 Seppalan_golfalueen_logo