Seppälä Golf

Seppälä Golf – golf kuuluu kaikille!

Kajaanissa on mahdollista kokeilla golfia matalan kynnyksen golfkentällä! Seppälä Golf sijaitsee historiallisen Seppälän Impilinnan läheisyydessä ja koostuu pienestä harjoituskentästä, kolmesta väylästä, pituuslyöntialueesta ja Impilinnan vieressä olevasta puttiviheriöstä. Golfalue toimii pay & play periaatteella eli se on nk. ”jokamieskenttä”

Pelivuoroja, kausikortteja, mailojen vuokrausta ja pallokoneen poletteja voi ostaa Seppälän puutarhalta. Kenttä on avoinna pelaajille joka päivä.

Yhteystiedot

Seppälä Golf
Kirkkoahontie 94a
87910 Linnantaus, Kajaani
www.facebook.com/Seppälä-Golf  

Tulevan kauden aikana järjestetään mahdollisesti jokamiesgolfkisoja kauden edetessä. Kenttää voi varata myös yksityistilaisuuksiin tai yrityksien virkistystapahtumiin. Viereisestä Seppälän Impilinnasta löytyy kokoustilat ja kahvila- sekä lounaspalvelut arkisin ja tilauksesta myös ilta-aikaisin.

Hinnat kaudella 2017

  • Kausimaksu 90 euroa
  • Kausimaksu alkeiskurssille osallistuneille 50 euroa
  • Kausimaksu junnut (alle 18 v) 50 euroa
  • Kausimaksu opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 70 euroa
  • Päivämaksu / kierrosmaksu 7 euroa
  • Range (pitkän lyönnin harjoituspaikka) pallopoletti 2 euroa

Mailavuokra 2 euroa/maila tai 10 euroa / puolisetti

Pienellä harjoituskentällä ja puttialueella voi harjoitella maksutta!

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan golfia Seppälä Golfiin!

Alkeiskurssit 

Golfprot Mikko Heikkinen ja Pertti Oja järjestävät 3 tunnin alkeiskursseja, joissa tutustutaan golfiin: Alkeiskurssi sisältää puttauksen, lähipelin, pitkät lyönnit ja 1-3 reiän pelaamisen. Kurssi antaa valmiudet aloittaa golfharrastus jokamieskentillä.  Kurssin hinta on 40 euroa /hlö ja se sisältää opetuksen ja vuokravälineet kurssin ajaksi. Kurssille ilmoittaudutaan suoraan ko. kurssin opettajalle. Minimi osallistujamäärä on 3 henkilöä.

Tiedotamme kesän 2018 alkeiskursseista keväällä.

Golfprot tarjoavat myös yksityistunteja hintaan 40 euroa per henkilö. Lisäksi kustannuksia tulee pallopoleteista ja mahdollisista mailavuokrista.

Ilmoittaudu kursseille ja kysy lisää, golfprot:

  • Mikko Heikkinen, 044 579 6322
  • Pertti Oja, 0500 833 545

 Seppalan_golfalueen_logo