Nälkämaan markkinat Seppälässä 13. – 14.9.

FB kansikuva

Kainuun ammattiopisto järjestää perinteiset Nälkämaan markkinat luonnonvara-alan yksikössä Seppälässä 13.-14.9.2019.

Markkinat ovat kaikille avoinna perjantaina klo 9-18 ja lauantaina klo 9-14. Markkina-alueen kartta 2019

Perinteikkäät Nälkämaan markkinat syntyvät opiskelijavoimin

Kainuun ammattiopiston opiskelijat ovat mukana markkinoiden suunnittelussa ja valmistelussa sekä vastaavat myynti- ja esittelypaikkojen varauksista ja markkina-alueen rakentamisesta. Eri alojen opiskelijat esittelevät tapahtumassa omia ammattialojaan, huolehtivat mm. liikenteenohjauksesta, turvallisuudesta, kahvio- ja ruokailutoiminnasta, kuljetuksista, ensiavusta ja osastojen järjestelyistä. 

Henkilöautoliikenne ohjataan Heinisuontien kautta

Henkilöautoliikenne markkinoille ohjataan Heinisuontien kautta. P-paikat sijaitsevat Heinisuontien päässä olevan Logistiikkahallin läheisyydessä. Näin pyritään vähentämään liikennettä ja ruuhkaa Kirkkoahontiellä. Markkinoille pääsee kävellen tai pyöräillen Kirkkoahontietä kevyenliikenteenväylää pitkin. Kirkkoahontien nopeusrajoitus Seppälän kohdalla on markkinoiden aikana 40 km/h. Varsinainen markkina-alue on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä. 

Riksalla pysäköintialueelta markkinoille

Opiskelijoiden kuljettama riksa kyyditsee markkinakävijöitä pysäköintialueelta (Logistiikkakeskuksen läheisyydestä) markkina-alueen keskiöön, Latokanttiinin luokse ja takaisin. Riksa kulkee molempina markkinapäivinä pe klo 9-18 ja la klo 9-14. Riksakyyti on kaikille maksuton. 

Liikenteenohjaajat ovat varmistamassa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta koko markkinoiden ajan. 

Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa!