Soteduuni – hyvä diili! -rekrymessut 25.2.2020

Kajaanin ammattikorkeakoulussa järjestetään tiistaina 25.2.2020 klo 10-14 rekrymessut nimellä Soteduuni – hyvä diili!

Tapahtuma kokoaa yhteen kainuulaisen sosiaali- ja terveysalan työelämän edustajia ja KAMK:n ja KAO:n opiskelijoita sote-alalta. Työnantajille tarjoutuu tilaisuus esitellä omaa organisaatiotaan ja tarjolla olevia työtehtäviä alan tuleville ammattilaisille. Opiskelijat puolestaan voivat tutustua erilaisiin työpaikkoihin ja etsiä kesätyöpaikkoja, sijaisuuksia ja neuvotella jo mahdollisesta valmistumisen jälkeisestä työpaikasta. Myös ammattiliittojen edustajat ovat paikalla ja heiltä opiskelijat saavat tärkeää tietoa työsuhde- ja työelämäasioista.

Oppilaitosten ja työelämän yhteistyöllä pyritään tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuudet juurtua kainuulaisiin sosiaali- ja terveysalojen työpaikkoihin jo opiskeluaikana. Yhteistyöllä varmistetaan myös koulutuksen antaman osaamisen vastaavuutta työelämän tarpeisiin.

Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) ja Kainuun ammattiopisto (KAO) kouluttavat tulevia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Oppilaitosten ja työelämän yhteistyöllä pyritään tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuudet juurtua kainuulaisiin sosiaali- ja terveysalojen työpaikkoihin jo opiskeluaikana. Yhteistyöllä varmistetaan myös koulutuksen antaman osaamisen vastaavuutta työelämän tarpeisiin.