TeknologiaTiistai 26.11.

Kainuun ammattiopiston TeknologiaTiistai

Kainuun ammattiopisto järjestää TeknologiaTiistain 26.11.2019 klo 12.00-18.00 yhdessä Teknologiateollisuus ry:n kanssa. TeknologiaTiistaina esittelemme laajasti tekniikan alojen opiskelua sekä ammattiosaajien työtä ja työpaikkoja teknologiayrityksissä. Tapahtuman tavoitteena on houkutella erityisesti tyttöjä ja naisia suuntaamaan teknologia-aloille. TeknologiaTiistaissa ovat mukana Sinä osaat! Tytöt ja teknologia -hanke sekä Keskuskoulun 9lk tyttöjen järjestämät 7 teknologia-aiheista työpajaa.

Esittelyssä on myös Nightshift 2 nimeä kantava hyväntekeväisyys moottoripyöräprojekti, johon KAO:n kone- ja metallialan opiskelijat ovat osallistuneet valmistamalla osia. Ainutlaatuinen moottoripyörä kootaan ja arvotaan alkuvuodesta MP 20 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. TeknologiaTiistaina esittelyssä ovat edellisten projektien pyörät.

Aloita teknologia-aloihin tutustuminen OPPI 4 rakennuksen aulasta, josta ohjatut kierrokset käynnistyvät. Kahville vai Kahville NY tarjoilee kahvia, mehua ja pientä naposteltavaa OPPI 4 aulassa. Fiksiikki NY tarjoilee paistettua makkaraa OPPI 7 rakennuksessa.

TeknologiaTiistaissa mukana:

Opastekartta 2019

youtube_kansi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.