Musikaalinen Lumimiilu avataan perjantaina 20.2.

Avajaistiedote 19.2.2015

Musikaalinen Lumimiilu avataan perjantaina

Lumimiilu avataan perjantaina 20.2. kello 18.00 alkaen Kajaanin Suvantorannassa. Avajaisissa on mukana tanssiesityksiä, yhteisjumppaa ja musiikkia.

Musiikkiteemaisen tapahtuman käynnistää ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ohjaama alkujumppa ja avajaisten aikana järjestetään yhteislaulutuokio. Tämän vuoden avajaisissa oman panoksensa antaa myös yläasteikäisten tanssiryhmä Kaukametsän balletista. Avajaisseremonian jälkeen KAOn konservatorion viisihenkinen bändi pitää yleisön lämpimänä tanssittavan pop/rock-musiikin tahdittamana.

Tänä vuonna avajaisia jouduttiin siirtämään vaihtelevien sääolosuhteiden vuoksi. Lumimiilun rakenteet on saatu korjattua suunnitelmien mukaisesti, mutta lauhana jatkunut sää on tehnyt muun muassa liukumäen jäädyttämisestä haasteellista.

Lumimiilu rakennetaan viidennen kerran Kajaanin kaupungin, Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Rakentamisesta vastaa KAO:n puutarha-ala ja mukana ovat myös logistiikka-ala sekä matkailu- ja kulttuuriala. Avajaiset ja tapahtuman markkinointi ovat ammattikorkeakoulun matkailun ja liiketalouden opiskelijoiden toteuttamia.

Lumimiilun löytää myös Facebookista ja Instagramista.

Lisätietoja:
Renne Sänisalmi
Kainuun ammattiopisto
puh. 044 797 4512
renne.sanisalmi@kao.fi

Elina Jääskeläinen
Kajaanin ammattikorkeakoulu
puh. 044 7101 338
elina.jaaskelainen@kamk.fi