YritysAmiksen henkilöstö ja opiskelijat yrittäjän päivänä #OpeTöissä -tempauksessa toistamiseen ympäri Kainuuta

Kainuun ammattiopiston YritysAmiksen henkilöstö ja kaikki läsnä olevat opiskelijat jalkautuvat kainuulaisiin yrityksiin yrittäjän päivänä 5.9.19 jo toistamiseen. Vuosi sitten aloitettu tempaus saa jatkoa. Henkilökunta ottaa mukaansa opiskelijoita, joiden kanssa töitä tehdään yrityksissä koko päivän ajan.

Ammatillisen koulutuksen reformin myötä yksi tärkeä toimenpide on häivyttää raja-aidat ammatillisen koulutuksen ja yritysten väliltä. Kainuun yrittäjien puheenjohtajan Miariikka Tervosen ja toimitusjohtaja Anu Tervosen kanssa yhdessä 2018 syksyllä suunniteltu ja tuolloin aloitettu tempaus saakin jatkoa tänä vuonna. Tavoitteena on edelleen verkostoitua aktiivisemmin yritysten kanssa ja hakea uusia koulutuksen toteuttamismuotoja ja toimintamalleja yritysyhteistyön lisäämiseksi. #OpeTöissä -kampanjan idea leviää tänä vuonna myös logistiikka-alalle ja koskettaa entistä laajempaa henkilöstömäärää ja opiskelijajoukkoa.

Yrittäjän päivänä osalla työt alkavat aamuvarhain ja osalla voi päivä kestää pidempään, alasta riippuen. #OpeTöissä -tapahtumalla on Facebook -sivut sekä Instagram sivut (#opetöissäkao), joista voi seurata tapahtuman etenemistä.

Lisätietoa tempauksesta antaa:

KAOn YritysAmiksen koulutusjohtaja Urpo Kovalainen p. +358 44 797 0847, urpo.kovalainen@kao.fi.