Vuoden 2020 yrittäjäoppisopimusopiskelijan palkinto KAOn oppisopimusopiskelijalle Anni Yli-Lonttiselle

Suomen Oppisopimusosaajat ry:n oppisopimuskilpailu järjestettiin tänä vuonna neljättä kertaa. Kilpailussa haettiin vuoden 2020 parasta oppisopimusopiskelijaa, työnantajaa, työpaikkaohjaajaa ja yrittäjäopiskelijan mentoria sekä yrittäjäoppisopimusopiskelijaa.

Vuoden 2020 yrittäjäoppisopimusopiskelijan palkinnon saajaksi valikoitui KAOn oppisopimusopiskelija, yrittäjä Anni Yli-Lonttinen. Kajaanilainen Yli-Lonttinen on Kajana Club Oy yrittäjä ja Voimaavideosta.fi -sivuston perustaja. Hän on suorittanut oppisopimuksella yrittäjän ammattitutkinnon sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Suomen Oppisopimusosaajat ry:n hallitus valitsi yhdessä valintaraadin kanssa palkintojen ja kunniakirjojen saajat koulutuksenjärjestäjien lähettämistä ehdotuksista. Raati totesi, että kilpailu oli tänäkin vuonna kovatasoinen. Kaikki osallistuneet, palkitut ja kunniamaininnan saajat ovat hyviä oppisopimuskoulutuksen laaja-alaisten mahdollisuuksien puolestapuhujia.   

Palkitut tahot ja kunniamaininnan saajat julkaistiin Oppisopimuswebinaarissa 4.11.2020. Palkinnot ja kunniakirjat luovutetaan kilpailuun lähettäneiden koulutuksenjärjestäjien toimesta myöhemmin. Kunniakirjat on allekirjoittanut opetusministeri Li Andersson.