Henkilöstökoulutus

Vaatiiko yrityksesi uudenlaista osaamista? Haluatko parantaa henkilöstösi ammatillisia valmiuksia toimia työssään? Tarvitsetko apua koulutuksen sisällön suunnittelussa?

Nyt ja tulevaisuudessa organisaation menestys syntyy muutoksiin vastaavasta ja oikeanlaisesta osaamisesta.

Hyvä suunnittelu on onnistuneen koulutuksen perusta, siksi kannattaa valita avuksi osaava kumppani. Monipuoliset asiantuntijamme osaavat yhdistää oppijan elämänkokemuksen ja työhistorian sekä toisaalta laadukkaat opetussisällöt, -menetelmät ja -ympäristöt. Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaiset ratkaisut henkilöstösi osaamisen kehittämiseen. Toteutamme koulutuksen joko mittatilaustyönä juuri yrityksesi tarpeiden mukaisesti tai koulutuksiamme räätälöiden.

Käytössäsi on Kainuun ammattiopiston tarjontaan kuuluvat ammatilliset tutkinnot, lyhytkoulutukset ja sertifikaatit sekä koulutusten hallinnointi- että rahoitusratkaisut. Palveluratkaisumme tulokset ovat konkreettisia ja niiden vaikuttavuus liiketoimintaan on mitattavissa.

Kun tarvitset henkilöstöllesi koulutusta, ota yhteyttä. Suunnitellaan yrityksellesi sopiva henkilöstökoulutus, osaamisen kehittämisen ratkaisu ja rahoitus!

Koulutukset jatkuvassa haussa

Jatkuvassa haun koulutuksiin voit tutustua ja hakea täällä. Hankkeiden puitteissa toteutettavat lyhyt- ja täydennyskoulutukset löydät täältä.
Ammattipätevyyden jatkokoulutuksiin ja korttikoulutuksiin voit hakea Edukain kautta.