Koulutukset

Käytössäsi on Kainuun ammattiopiston tarjontaan kuuluvat ammatilliset tutkinnot, lyhytkoulutukset ja sertifikaatit niin yrittäjien kuin henkilöstönkin osaamisen kehittämiseen.

Tutkintoon valmistavat koulutukset

Tarjoamme ammatillista perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintokoulutusta sekä oppisopimuskoulutusta. Jatkuva haku mahdollistaa koulutukseen hakeutumisen joustavasti ympäri vuoden. Jatkuvan haun kautta voi hakea perus-, ammatti ja erikoisammattitutkintoon tähtäävään koulutukseen tai yksittäisten tutkinnon osien suorittamiseen. 

Jatkuva haku soveltuu monenlaisille hakijaryhmille. Sen kautta koulutukseen voi hakeutua muun muassa:

  • hakijat, joilla on jo jokin aiempi tutkinto
  • työelämässä osaamista hankkineet
  • alaa vaihtavat
  • oppisopimuskoulutukseen hakeutuvat
  • yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneet

Jatkuvan haun koulutuksiin voit tutustua ja hakea täällä.

Lyhyt- ja täydennyskoulutukset

Lyhytkoulutukset tarjoavat nopean mahdollisuuden täydentää henkilöstösi ammattitaitoa. Päivästä muutamaan kuukauteen kestävät koulutukset päivittävät tehokkaasti osallistujien tietoja ja taitoja. Lyhytkoulutustarjonnasta löydät laajan valikoiman erilaisia sertifiointi-, ammattipätevyys-, ensiapu-, passi- ja lupakorttikoulutuksia. Toteutamme myös yrityksesi tai työyhteisösi tarpeisiin räätälöidyt lyhytkoulutukset

Kainuun ammattiopiston hankkeiden puitteissa toteutettavat lyhyt- ja täydennyskoulutukset löydät täältä. Ammattipätevyyden jatkokoulutuksia ja korttikoulutuksia järjestää Edukai Oy.