Kainuun ammattiopisto

KA_logo_laatulogo

Kainuun ammattiopisto (KAO) järjestää toiseen asteen ammatillista koulutusta kaikenikäisille. Vuosikymmenten saatossa Kainuun ammattiopistosta on kasvanut ja kehittynyt monialainen toimija, jonka kädenjälki näkyy vahvana suomalaisessa työelämässä. Perustehtävän, ammatillisen koulutuksen vastuullisen järjestämisen lisäksi, Kainuun ammattiopisto toimii aktiivisesti elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen tukemiseksi yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Kainuun ammattiopisto tarjoaa koulutusta hyvinvointi-, liikunta-, liiketalouden, kulttuuri-, luonnonvara-, matkailu-, ravitsemis- ja talous- sekä tekniikan ja liikenteen aloilla. Tarjontaan kuuluvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot ja erilaissa kehittämishankkeissa järjestettävät lyhyt- ja täydennyskoulutukset. Toteutamme myös yritysten ja yhteisöjen tarpeiden mukaisesti suunniteltuja koulutuksia. Koulutus on monipuolista ja opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus kehittyä yksilöllisesti alansa huippuosaajaksi.

Kainuun ammattiopisto toteuttaa ammatillista koulutusta valtakunnallisesti. Vakituiset toimipaikat sijaitsevat Kajaanissa, Kuusamossa, Vuokatissa ja Vantaalla. Kainuun ammattiopistossa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 opiskelijaa. Työntekijöitä on yli 300. Liikevaihto oli 31,8 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Hallinto

Kainuun ammattiopisto
Opintie 3, 87100 Kajaani
Puhelinvaihde 08 616 51

Henkilöstön sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kao.fi

Rehtori
Raimo Sivonen
p. 044 308 9175
Opintie 3, OPPI 4
87100 Kajaani 

Verkkolaskutusosoite:

Kajaanin kaupunki / Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos
0037021495894600
Operaattori: TeliaSonera Finland Oyj
Välittäjätunnus: 003703575029

Lisäksi laskussa pitää olla tilaajan ilmoittama sähköpostiosoite sekä tilaajan nimi tai muu tilaajan antama tunnus (esim. tilausnumero).

Paperilaskuja otetaan vastaan vain poikkeustapauksessa.

Savuton KAO

Tupakointi ja tupakkatuotteiden (mm. nuuskan) käyttö ja käsittely on kielletty KAO:n käytössä olevilla alueilla, tiloissa ja KAO:n järjestämissä tilaisuuksissa.