Kainuun ammattiopisto

KA_logo_laatulogo

Kainuun ammattiopisto (KAO) järjestää toiseen asteen ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Vuosikymmenten saatossa Kainuun ammattiopistosta on kasvanut ja kehittynyt monialainen toimija, jonka kädenjälki näkyy vahvana kainuulaisessa työelämässä. Perustehtävän, ammatillisen koulutuksen vastuullisen järjestämisen lisäksi, Kainuun ammattiopisto toimii aktiivisesti alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen tukemiseksi yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Kainuun ammattiopisto tarjoaa koulutusta hyvinvointi-, liiketalouden, kulttuuri-, luonnonvara-, matkailu-, ravitsemis- ja talous- sekä tekniikan ja liikenteen aloilla. Tarjontaan kuuluvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot ja erilaissa kehittämishankkeissa järjestettävät lyhyt- ja täydennyskoulutukset. Toteutamme myös yritysten ja yhteisöjen tarpeiden mukaisesti suunniteltuja koulutuksia. Koulutus on monipuolista ja opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus kehittyä yksilöllisesti alansa huippuosaajaksi.

Kainuun ammattiopisto toteuttaa ammatillista koulutusta valtakunnallisesti. Vakituiset toimipaikat sijaitsevat Kajaanissa ja Kuusamossa. Lisäksi aikuiskoulutuksella on toimipiste Vantaalla. 

Kainuun ammattiopistossa opiskelee ammatillisessa perusopetuksessa vuosittain noin 2300 nuorta ja aikuista. Muussa aikuiskoulutuksessa opiskelee vuositasolla noin 3500 aikuista, joista noin 380 on oppisopimusopiskelijaa. Työntekijöitä on lähes 360. Liikevaihto oli 35,8 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Hallinto

Kainuun ammattiopisto
Opintie 3, 87100 Kajaani
Puhelinvaihde 08 616 51

Henkilöstön sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kao.fi

Rehtori
Raimo Sivonen
p. 044 308 9175
Opintie 3, OPPI 4
87100 Kajaani 

Verkkolaskutusosoite:

Kajaanin kaupunki / Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos
0037021495894600
Operaattori: TeliaSonera Finland Oyj
Välittäjätunnus: 003703575029

Lisäksi laskussa pitää olla tilaajan ilmoittama sähköpostiosoite sekä tilaajan nimi tai muu tilaajan antama tunnus (esim. tilausnumero).

Paperilaskuja otetaan vastaan vain poikkeustapauksessa.

Savuton KAO

Tupakointi ja tupakkatuotteiden (mm. nuuskan) käyttö ja käsittely on kielletty KAO:n käytössä olevilla alueilla, tiloissa ja KAO:n järjestämissä tilaisuuksissa.