Hyppää sisältöön

Yrittäjän koulutukset

Yrittäjän oppisopimus

Yrittäjille tarkoitettu oppisopimuskoulutus vahvistaa yrittäjäosaamista sekä lisää yritysjohtamiseen liittyviä taitoja. Yrittäjän oppisopimusta voit hyödyntää yrityksen käynnistyessä, kehittämisessä, kasvussa sekä yrittäjän ammatillisen osaamisen kehittämisessä. Yrittäjänä voit vahvistaa osaamistasi opiskelemalla oppisopimuksella joko yrittämiseen liittyviä tutkintoja (esim. yrittäjän ammattitutkinto, johtamisen- ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto) tai omaan toimialaasi liittyviä tutkintoja.

Yrittäjän oppisopimuskoulutuksessa tukenasi toimii työpaikkaohjaaja (mentori), joka voi olla omasta yrityksestäsi, toisesta yrityksestä tai muutoin tehtävään soveltuva henkilö. Voit valita mentorin omasta yrittäjäverkostostasi. Mentori on sparraaja, keskustelukumppani ja tukihenkilö koulutukseen liittyvissä kysymyksissä

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto on erinomainen keino vahvistaa osaamista yrittäjänä. Yrittäjän ammattitutkinto sopii liiketoimintaa käynnistävälle tai jo aikaisemmin aloitettua liiketoimintaa kehittävälle yrittäjälle. Tutkintokoulutuksen yhteydessä ja siihen liittyvissä tehtävissä käsitellään liiketoimintaa kehittämisen näkökulmasta. Tutustu yrittäjän ammattitutkintoon.

Johtamisen- ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sopii yrityksen tai vastuualueen johtamistehtävissä työskenteleville tai tehtäviin aikoville. Koulutuksen avulla kehität toimintaasi johtajana ja tunnistat muutostarpeet omalla vastuualueellasi sekä kehität toimintaa tavoitteiden mukaisesti. Tutustu johtamisen- ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon.