Hyppää sisältöön

KAO:n opiskelijakunta

Kainuun ammattiopiston opiskelijakunta on vaikuttamiskanava, jonka avulla KAO:n opiskelijat voivat kehittää opiskelun ja oppilaitoksen arkea. Opiskelijakunta pyrkii vaikuttamaan opiskelijan asioihin, ja saamaan heidän äänensä kuuluviin oppilaitoksessa ja Kajaanin kaupungissa.

Opiskelijakunta järjestää kokouksia kuukauden välein, jolloin opiskelijoiden ja opiskelijakunnan asioista keskustellaan ja viedään niitä eteenpäin. Kokousten lisäksi opiskelijakunta järjestää lukuvuoden aikana tapahtumia ja tempauksia, joilla halutaan tasapainottaa opiskeluarkea. Opiskelijakuntaan voi olla yhteydessä Instagram directissä, yhteydenottolomakkeella, meilillä tai kasvotusten koulussa.

Miksi opiskelijan kannattaa tulla työskentelemään opiskelijakuntaan? Opiskelijakuntatoiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja kuka tahansa KAO:n opiskelija on tervetullut mukaan toimintaan. Opiskelijakuntatoiminnasta saat opintopisteitä valinnaisiin opintoihin, tutustut uusiin opiskelijakavereihin, saat työelämä- sekä kokoustaitojen kokemusta, vaikuttaa ja päättää opiskeluun liittyvistä asioista, sekä muita mukavia juttuja.

Ota opiskelijakuntaan yhteyttä tai ilmoittaudu mukaan opiskelijakunnan hallitukseen

  • Kirjoita tähän viestisi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.